Ovo je krila od javnosti: Dečko Marije Šerifović nije tajna, isplivala prva zajednička fotografija

30.11.2023

11:00

By

Marija Šerifović na početku karijere

Bivši momak Marije Šerifović je bio poznati pevač i glumac

Pevačica Marija Šerifović jedna je od naših omiljenih pevačica, a njen privatni život godinama intrigira domaću javnost. Iako je u svom autobiografskom dokumentarcu priznala da voli isti pol, pevačica je svojevremeno bila u vezi sa poznatim crnogorskim pevačem i glumce.

Bivši momak Marije Šerifović

Naime, bivši momak Marije Šerifović bio je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić. Ljubavnu vezu započeli su 2007. godine, nedugo nakon pevačicine pobede na Evroviziji.

– Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju – rekao je bivši dečko Marije Šerifović kada je svojevremeno gostovao u emisiji „Amidži šou“.

Pročitajte: Više ne krije – Marija Šerifović progovorila o trudnoći, beba će biti…

Bivši momak Marije Šerifović je bio sa pevačicom šest meseci

Marija i Slavko zajedno su proveli šest meseci, a pevačica je nakon raskida otkrila da je ona jedini krivac za krah njihove ljubavi.

– Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – priznala je Marija.


Bivši momak Marije Šerifović

Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji. Danas Kalezić ima 37 godina, aktivan je na društvenim mrežama, a primetno je i da izgleda potpuno drugačije nego u vreme kada je bio u vezi sa Šerifovićevom.

Pročitajte: Marija Šerifović se oglasila povodom sukoba sa Karlešom- Poručila je samo jedno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Kalezić (@slavkokalezic)

Sa druge strane, Marija se u potpunosti posvetila karijeri, a trenutno najviše vremena provodi na snimanju emisije Zvezde Granda gde je član žirija već godinama.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije