Ispovest bivšeg dečka Teodore Delić: Još ne znam šta je uradila sa našom bebom

03.12.2023

18:00

By

Bivši dečko Teodore Delić

Bivši dečko Teodore Delić izneo jezive detalje u javnost

Teodora Delić oseća se loše jer je Bebica ostavio kada su se pojavili dokazi da je ipak bila u šemi sa Takijem, a tvrdila je da su samo prijatelji.

Bivši dečko Teodore Delić iznenadio sve

Ona je mnoge stvari sakrila od Bebice, a kako nam tvrdi njen bivši ljubavnik Gagi iz Kragujevca, Teodoru poznaje oko osam godina i navodno ga je prevarila kada mu je javila da je ostala trudna sa njim, te mu tražila 3.000 evra kako bi abortirala.

Bivši dečko Teodore Delić

Međutim, saznao je da je za taj novac ugradila silikone u grudi i da nikad nije ni bila trudna sa njim. Kako je naveo, zbog veze sa njom imao je ozbiljne probleme.

– Meni je žao Bebice jer znam da ako ostane sa njom imaće ozbiljne probleme. Ona lako uđe pod kožu, ali onda nastaje pakao. Ja je znam osam godina, družili smo se, imali smo istu ekipu. Nakon dve godine kliknula je neka hemija i ušli smo u neobaveznu vezu. Dolazila je kod mene u Kragujevac, išao sam ja za Beograd i u nekom trenutku mi je rekla da se viđa sa nekim krimosom i da moramo da povedemo računa i da se viđamo u tajnosti. Nakon nekoliko meseci ja sam joj rekao da mi je sve naporno postalo i da prekidamo, nisam mogao da se skrivam i da toliko pazim. Dobijao sam pretnje od nekih anonimusa i rekao sam sebi da mi to ne treba, nismo mi bili zvanično, niti sam ja toliko bio lud za njom da bih rizikovao. Ali, sve je to bio njen plan, što sam kasnije saznao, jer sam u nekom momentu i posumnjao da mi te pretnje montira ona kako bi me uverila da ima kriminalce i kako bi me kasnije ucenjivala. Kada sam joj saopštio da je kraj, nazvala me posle nedelju dana i rekla da je trudna, što je za mene bio šok. Pitao sam se kako je trudna sa mnom kad asam pazio, ali opet, bila je toliko ubedljiva da sam joj poverovao. Odmah sam joj rekao da ja dete sa njom ne želim I da to mora da razume. Bio sam u fazonu daću joj 200 evra da abortira, a ona mi je rekla da joj pošaljem 3.000 evra da izvrši kiretažu i da je nikad više neću videti, ako to ne ispunim ona će da rodi dete I da me tuži. Pristao sam, jer sam magarac, računao sam da mi je bolje da joj dam pare da abortira i da ostatkom novca počasti sebe i mene ostavi na miru. Onda sam saznao da je uzela novac i ugradila silikone i da nikad trudna nije bila sa mnom, to joj je bio izgovor kako da od mene uzme novac- kaže Gagi i dodaje:

Pročitajte: Bebica ima novu devojku- Ozvaničio vezu sa zadrugarkom, razmenjuju nežnosti pred svima

Bivši dečko Teodore Delić


– Takiju su isto pretili, znam to, i njega je klepila za neku lovu, ona je taj tip. Nju samo pare interesuju. Bebici će da uzme honorar i da ga šutne, on joj je tamo bio lak plen, ušla je sa njim u priču da i ona zaradi i ostane do kraja i dodatno opere sebe od priče sa Takijem- završava Teodorin ljubavnik.

Još iz kategorije