Sve se raspalo, Seka Aleksić prekinula ćutnju: Uhvatila sam ga u prevari

19.12.2023

21:00

By

Seka Aleksić se oglasila

Bivši dečko Seke Aleksić izazvao lavinu komentara u medijima

Pevačica Seka Aleksić je u skladnom braku sa Veljkom Piljkićem. Njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dva sina Jakova i Jovana.

Bivši dečko Seke Aleksić

Bivši dečko Seke Aleksić je prevario pevačicu

Iako, svoj privatni život ne krije od javnosti, ranije nismo imali prilike da čujemo mnogo toga o njenin bivšim partnerima. Naime, ona  nije medijski eksponirala svoje partnere, međutim, sada je u potkastu kod Anastasije Grujić ispričala da je jednog svog bivšeg partnera uhvatila u prevari.

Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama – rekla je pevačica i dodala:

– Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo.

Bivši dečko Seke Aleksić


Kako je rekla, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio suprug Veljko sa kojim je dobila sinove, a nedavno je javno pričala o vantelesnoj oplodnji.

– Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku – počela je Seka, pa nastavila:

Pročitajte: Ovome nećete odoleti- Seka Aleksić otkrila recept za pomfrit koji njena deca obožavaju

Bivši dečko Seke Aleksić

– Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov.

Još iz kategorije