Bilja Jevtić ljuta na Vesnu Zmijanac, ovo joj nikada neće oprostiti

21.12.2023

22:35

By

Brak Biljane Jeftić

Bojan Vuković

Bilja Jeftić

Biljana Jevtić i Vesna Zmijanac godinama nisu pričale

Biljana Jevtić i Vesna Zmijanac godinama nisu pričale zbog greške iz prošlosti koju je napravila Biljana kada je odbila da snimi pesmu “Svatovi” koja je i danas veliki hit. Naime, ta pesma je bila namenjena njoj, ali je ona nije osetila pa je odbila da je snimi na veliko iznenađenje kompozitora Dragana Aleksandrića.

biljana jevtić i vesna zmijanac

Kada je Vesna Zmijanac otpevala “Svatove” i napravila ozbiljan bum, Biljani je bilo žao što je ipak ona nije snimila, pa je bila ljuta na koleginicu godinama posle toga.

Podsetimo, Zmiki je proslavila tu pesmu i zanimljivim spotom na snegu u kom nosi samo belu bundu ispod koje nema ništa, a dok peva refren ona pomera bundu i otkriva deo grudi. 

Biljana Jevtić i Vesna Zmijanac u svađi zbog pesme „Svatovi“

Biljana Jevtić i Vesna Zmijanac godinama nisu pričale posle toga. Ta pesma je pravljena za Bilju, ali kada je tekstopisac njoj ponudio ona je odbila i rekla kako ta pesma nije za nju.

On je bio baš iznenađen i razmišljao je kome bi mogao da je ponudi jer je znao da je pesma hit koji će da traje, kao što i jeste evo već 30 godina. Otišao je kod Vesne Zmijanac koja je na prvo slušanje rekla da je uzima.


Pročitajte još i ovo: Biljana Jevtić u seksi izdanju koji je sve šokirao

Ploča joj se tada prodala u ogromnom tiražu! Biljana je posle toga zvala autora i rekla mu je da joj je mnogo žao, te da je trebalo da je nagovori da uzme tu pesmu. I dan danas se kaje što “Svatovi” nisu njeni, ali je peva na svim svojim nastupima i uvek oseća kajanje, otkriva izvor upućen u ovu priču i nastavlja:

biljana jevtić i vesna zmijanac

– Znam da je Bilja u jednom trenutku bila ljuta jer je Vesna uzela pesmu, pa je govorila da joj nije jasno kako kolege snimaju numere koje su namenski rađene za druge pevače. Međutim, prošla je ta ljutnja, pa je Vesni kasnije čak i čestitala na uspehu.

Još iz kategorije