Seka Aleksić javno zamolila za pomoć: Dete ima traume, plata je premala

07.02.2024

21:02

By

Apel Seke Aleksić

Apel Seke Aleksić ne prestaje da se komentariše

Pevačica Seka Aleksić važi za jednu od najhumanijih estradnih ličnosti, a sada je podigla sve na noge svojom objavom na društvenoj mreži Tviter.

Apel Seke Aleksić izazvao lavinu komentara

Naime, kako je istakla, ona je pružila pomoć jednoj porodici, koja živi u teškim životnim uslovima, a osim toga pojedini članovi imaju i ozbiljnih zdravstevnih problema, dok dete trpi određene traume. Seka je objasnila šta se tačno dešava, a onda javno uputila apel za pomoć, nakon čega joj se javio jedan čovek.

Apel Seke Aleksić

– Dobila sam mail od jedne majke koja ima 42 godine i 3 sina i muža u duševnoj bolnici. Najmlađeg sina koji ima sličnih problema i trauma kao otac kom se u školi deca smeju, ima strahove upiški se, skriva se itd…najstariji sin prva god na veterinarskom faxu koji radi sve fizičke poslove da bi platio stan i kupio beli mantil… ona radi u pekari i plata je premala…ona je htela da izvrši samoubistvo pisala sam joj, pružila pomoć… e, sada ja vas pitam, kako da joj pomognem sa tim detetom?!

Pročitajte: Seka Aleksić šokirana zbog priče da je Veljko napravio dete dadilji- Samo jedno je izustila

– Gde treba odvesti to dete, koja ustanova? Ima li neko stručan ovde?! I ako bilo ko želi da pomogne ovoj majci dacu vam njen kontakt – napisala je Seka, a onda se oglasio čovek, koji se na Tviteru potpisuje kao „Bauk“ i rešio da pruži podršku ovoj porodici:

Apel Seke Aleksić


– Seko, ako je porodica iz Beograda neka mi se žena javi. Imaće znatno lakši posao, slobodan svaki vikend, platu koja joj neće biti lošija nego sad i neće morati da kupuje hranu za porodicu ni jedan dan. Za poslodavce bi imala ljude koji rade zajedno sa njom i koji su prošli pakao od života lečeći svoje teško bolesno dete – napisao je izvesni „Bauk“.

Još iz kategorije