Anđela Đuričić prekinula ćutnju: Konačno je sve otkrila o otkazu, u sve je umešana još jedna bivša zadrugarka

29.01.2024

17:45

By

Anđela Đuričić otkrila sve o otkazu

ATA IMAGES

Anđela Đuričić otkrila sve o otkazu

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić posle izalska iz rijalitija Zadruga postala je voditeljka na jednoj televiziji, a posle šest meseci poslovnog angažmana o njenom otkazu su počeli da bruje mediji. Sada je konačno Anđela Đuričić otkrila sve o otkazu.

Anđela Đuričić otkrila sve o otkazu o kom se već neko vreme priča

Anđela se za sve ovo vreme nije oglašavala po tom pitanju, a sada je potvrdila da više ne radi kao voditeljka na televiziji.

– Ćao ljudi, znate da nisam aktivna već neko vreme na Instagramu, pa mi redovno šaljete poruke šta se dešava sa mnom, da li radim i dalje, pošto me odavno niste videli na Hype televiziji. Ovim putem želim da vas obavestim da je moja saradnja sa ovom produkcijom završena iz meni poznatih razloga. Volim vas i ljubim, ne brinite za mene – napisala je Anđela.

Anđela Đuričić otkrila sve o otkazu

Anđela Đuričić otkrila sve o otkazu na svom storiju na Instagramu na kom je još napisala i:

– Pošto verujem da će odmah krenuti teorije, zašto, kako, da li idem na neku drugu televiziju, odmah da prekratimo to – neću imati veze apsolutno ni sa jednom televizijom. Nadam se da ste me razumeli. Poljubac – napisala je Anđela.


PROČITAJTE I: Sramota: Anđela Đuričić izvređala Darka Tanasijevića, voditelj hitno reagovao

Anđela Đuričić je kao što je poznato po zanimanju frizerka, a nakon napuštanja „Zadruge“ oprobala se u ulozi voditeljke.

Anđela je u rijalitiju „Zadruga 6“ otpočela vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio zauzet muškarac. Anđela je iz „Zadruge“ diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Zvezdanom u spoljašnjem svetu bila je kratkog daha.

Anđela Đuričić otkrila sve o otkazu

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Ono što je svakako još zanimljivo je što su mnogi Anđelin otkaz povezali sa Anom Ćurčić zbog čega se bivša zadrugarka odmah oglasila:

– Ne znam ništa o tome. Sada od tebe čujem to. Došla sam juče sa puta. Svejedno mi je da li Anđela radi na toj televiziji ili ne. Svako sebi bira put – rekla je Ana za „Srbiju Danas“.

Još iz kategorije