Ne mogu ništa da urade: Anastasija rastužila Cecu, njene reči zabolele celu porodicu

08.12.2023

19:00

By

Objava Anastasije Ražnatović

ATA IMAGES

Anastasija

Anastasija rastužila Cecu objavom na Instagramu

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović se navikla na život u Španiji gde uživa u ljubavi sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Iako ne krije da joj je lepo u Sevilji, nedostaje joj Srbija, kao i porodica i prijatelji.

Anastasija rastužila Cecu

Bojan Vuković

Anastasija rastužila Cecu emotivnom fotografijom

Često to pokaže na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju posvećenu majci Ceci pa je samim tim izazvala mnoštvo reakcija u javnosti.

Naime, pevačica u poslednje vreme sve češće objavljuje Cecine fotografije, i to uglavnom one iz prošlosti, kada su ona i Veljko bili mali. A, jednu takvu objavila je i juče i to uz reči prepune ljubavi iz pesme Dina Merlina.

– Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo – reči su pesme koju je Anastasija posvetila Ceci.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović prvi put u javnosti nakon gubitka bebe- Pevačica ronila suze nakon što je Nemanja ovo uradio za nju VIDEO

Anastasija rastužila Cecu


Folk diva je nedavno javno pričala o svojoj deci.

– Svi ovi koncerti, albumi, hitovi, sve je to ništa. Za mene ja najveći kompliment kada mi neko pohvali decu, kad kaže da su izrasli u dobre i vaspitane ljude. To je moj najveći uspeh – rekla je nedavno ona.

Takođe, sa druge strane ni Anastasija nikada ne propušta priliku da udeli Ceci javno kompliment.

Pročitajte: Došao je i taj dan- Anastasija objavila srećne vesti, suze radosnice na Gudeljevom licu FOTO

Anastasija rastužila Cecu

– Ponosna sam na nju. Srećna sam što je baš ona moja majka i zahvalna sam joj na svemu što nam je pružila u životu. Majka mi je i drugarica i najbolji prijatelj i rame za plakanje. Jedna drugoj smo zaista sve i verujem da neke stvari ne bih uspela da nisam imala njenu bezrezervnu podršku – izjavila je Anastasija ranije.

Još iz kategorije