Haos u pevačicinom domu: Anabela završila u policiji, čeka se Andrejeva reakcija

12.02.2024

10:02

By

Anabela završila u policiji

Anabela završila u policiji

Anabela Atijas nedavoje je imala neprijatnu situaciju i to sa komšinicom iz zgrade koja je prijavila policiji za napad. Naime, pevačica je ušla u raspravu sa ženom zbog parking mesta, ali nije ni slutila kako će da se na kraju sve završi.

Anabela završila u policiji zbog rasprave sa komšinicom

Anabela ima problem, jer kada parkira automobil ispred zgrade, komšinica je stalno blokira svojim kolima, te često ne može da se isparkira dok ona ne pomeri vozilo. Tako je nedavno krenula u kupovinu i kada je izašla, videla je komšinicu koja se parkira iza nje iako ima dosta slboodnih mesta. Pevačica je prišla i pitala je da li je moguće da namerno blokira njen auto i tada je nastala drama:

Anabela završila u policiji

Anabela je bila u šoku, jer nije mogla da veruje da je žena namerno blokira. Prišla joj je i pitala zbog čega to radi i zašto joj smeta. Bila je čak i ljubazna. Međutimn, ta žena je počela da viče na nju i da drami i da govori kako ne može da radi šta hoće i da to što je ona poznata nju ne zanima.

– Ona se nasmejala i upitala je koji je njen problem, da bi ta godpođa krenula ka njenim kolima da joj čupa brisače. Anabela je uhvatila za ruku i rekla joj drsko da se pomeri id a će zvati policiju. Grubo joj je rekla da se leči i da nije normalna. Sela je u kola i rekla joj da odmah pomeri vozilo da bi mogla da se isparkira.

Anabela završila u policiji


– Šokirana je otiša da završi obaveze, a kada se vratila u stan nakon sat vremena na vrata joj je došla policija i rekli su joj kako je komšinica prijavila za napad. Andrej je bio tu i znao je celu priču, te je rekao policajcima da će doći u stanicu da daju izjavu. Otišli su odmah i ispričali šta se desilo.

Pročitajte: Anabela ostala bez krova nad glavom, samo jedno izustila- Gotovo, kraj i pepeo

– Naravno da Anabeli nije napisana prijava, i rekla je ako se parkira opet tako da je blokira ima da zove policiju iste sekunde – govori Anabelina poznanica za Star.

Još vesti pročitajte u novom broju Stara;

Još iz kategorije