Javnost u neverici: Ana Nikolić molila za novac, cifra koju je tražila je šokantna

22.12.2023

10:00

By

Ana Nikolić u ogromnim dugovima

Ata images

Ana Nikolić molila za novac Lukasovu bivšu

Pevačica Ana Nikolić svojim  ponašanjem izaziva dosta reakcija u javnosti. Česti su njeni istupi na društvenim mrežama, a sada je opet u centru pažnje.

Ana Nikolić molila za novac

Ana Nikolić molila za novac- javnost ostala šokirana

Naime, bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, podelila je prepisku sa pevačicom Anom Nikolić i izazvala lavinu reakcija.

Naime, ona je na svom storiju na Instagramu pre izvesnog vremena nasmejala mnoge, a u svojoj objavi je označila je Anu Nikolić.

Njihova „prepiska“ je tada mnoge nasmejala, te su se nizali komentari.

– Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih besova i nervoze, pogledaj na čega ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno – pričala je tada pevačica u videu koji se pojavio na Instagramu.


Pročitajte: Porodica van sebe- Ana Nikolić u kritičnom stanju primljena u bolnicu, ovo su detalji FOTO

Ana Nikolić molila za novac

Podsećanja radi, pre par meseci u javnosti je isplivao snimak na kom se vidi da Ana Nikolić ima kratere na licu.

Inače, popularna pevačica je nedavno priznala da ide na kliniku u Austriji gde će imati potpunu detoksikaciju organizma, a mnogi smatraju da se podvrgava tome kako bi se odvikla od alkohola.

Ana Nikolić molila za novac

– Da, hoću da odem, ali sad nemam kad, kad završim koncert. To je klinika, preskupa, dve nedelje, ne jedeš ništa, određuju ti neke salatice, vodice… Tamo idu samo bogati. To što povezuju sa alkoholom, to je detoks. Smatrala sam da je dobro da se organizam očisti, pankreas, jetra, tu se nalazi imuni sistem. Nije prijatna procedura, to ljudi misle, kao banja, kupaš se. Neke travke stavljaju, neki kaktus, pisala sam testament prvu noć kad su mi stavili, pre iks godina, ovde u Beogradu- ispričala je u jednoj emisiji.

Još iz kategorije