Nova agonija trudne Aleksandre Nikolić: lopovi pokušali da joj obiju stan, uznemirena zvala policiju

12.01.2024

15:30

By

Aleksandra Nikolić u provodu

B. VUKOVIĆ

Aleksandri Nikolić lopovi pokušali da obiju stan

Aleksandra Nikolić samo što je prošla kroz agoniju kada su joj zloupotrebili broj telefona, odmah je sačekao drugi problem. Naime, Aleksandri Nikolić lopovi pokušali da obiju stan što je užasno uznemirilo.

Trudnoj Aleksandri Nikolić lopovi pokušali da obiju stan

Kako je i sama objavila na mrežama Aleksandra Nikolić je zabrinula fanove, s obzirom da je neko „hakovao“ njen vocap, odnosno hakeri su je napali i neko koristi njen broj telefona, zbog čega je zadrugarka morala da preduzme mere:

– Ljudi, neko je instalirao vacap sa mojim brojem telefona, više nemam pristup vacapu. Danas ću blokirati broj telefona, ne postoji druga opcija. Šta god da vam stiže, da znate da nisam ja – napisala je Aleksandra Nikolić putem svog Instagram profila.

I taman kada je verovatno i sama pomislila da je to dovoljno stresa koji trudnicama nikako nije poželjan, ona je podelila sa svima novu objavu u kojoj se požalila na novi problem jer su Aleksandri Nikolić lopovi pokušali da obiju stan.

Aleksandra je o svemu obavestila pratioce u uživo uključenju na Tik Toku.

Aeksandri Nikolić lopovi pokušali da obiju stan


Prema njenim rečima, ispred njene zgrade nalazila su se četiri migranta, i imali su u planu da obiju stan.

– Ja sam imala takvu situaciju sa nekim migrantima večeras, da ja to vama ne mogu da objasnim, tresla sam se. Rekli su mi da ne silazim, da su dole neka četiri migranta i da će da obiju stan – rekla je ona.

PROČITAJTE I : Car će poludeti: Aleksandra Nikolić kupila auto od 20.000 evra, imala je jaku poruku za zlobnike

– Pogledala sam kroz prozor i videla ih kako svetle sa blicom od telefona. Sišla sam dole i sela u auto. Jedan je gledao u jedan prozor, drugi u drugi prozor, a treći zove na telefon, dok im je četvrti pomagao – otkrila je Aleksandra Nikolić.

Ona je tada rekla i da je pozvala policiju:

IZVOR: Pulsonline

Još iz kategorije