Drama pred dolazak bebe: Aleksandra napustila Filipa Cara, dokaz je pred vama

25.12.2023

13:00

By

Svadba Aleksandre i Filipa

Aleksandra napustila Filipa Cara pred dolazak bebe

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip  Car će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Aleksandra je trudna i uskoro će doneti na svet devojčicu.

Aleksandra napustila Filipa Cara- dokaz su društvene mreže

Ipak po svemu sudeći došlo je do nove svađe. Nekoliko puta su se svađali i mirili tokom trudnoće, sa druge strane, Aleksandra je ipak otpratila Filipa sa Instagrama i obrisala sve njihove zajedničke fotografije, pa problemi među njima, opet postoje.

Pročitajte: Sreći nema kraja- Aleksandra Nikolić pokazala bebu, pa se obratila ćerki emotivnim rečima

Aleksandra napustila Filipa Cara

Inače, juče su od strane pojedinih fan grupa pokrenute spekulacije da su se ponovo posvađali, kao i da je Nikolićeva napustila Crikvenicu. Ona se ubrzo oglasila i demantovala te navode.

– Naravno da to nije istina! Ljudi pišu gluposti… Ako budem i dolazila za Beograd moraću da dođem radi nekih dokumenata, ništa drugo – rekla je Aleksandra za „Pink“.

Podsećanja radi, oni su se pre nekoliko dana prvi put nakon pomirenja pojavili pred kamerama i pričali o svom odnosu. Aleksandra je istakla da je zadovoljna  i srećna što je u 6. mesecu trudnoće.


Pročitajte: Drama u Crikvenici- Filip Car javno prevaren, hitno se oglasio, Aleksandra van sebe

Aleksandra napustila Filipa Cara

– Ovo je naše prvo pojavljivanje posle haos u emisiji. Bili smo sve vreme u kontaktu, ali smo se često svađali. Pravili smo probleme jedno drugom. Sad imamo jako lep odnos. Mogu to da kažem sa sigurnošću. Car želi još dece da imamo, ali nakon porođaja moram da se dovedem u normalu. Videće on kada tu bude nespavanja, buđenja noću zbog bebe… – poručila je Nikolićeva.

Filip Car sa druge strane napomenuo da se još uvek dvoume oko imena za ćerkicu.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije