Žika Jakšić u problemu posle ljubavne afere: Ana Nikolić ljuta na njega

03.12.2023

21:00

By

Stav Žike Jakšića

Bojan Vuković

Afera Ane Nikolić i Žike Jakšića je glavna tema u medijima

Nedavno se pojavila informacija da su Ana Nikolić i Žika Jakšić bili u ljubavnoj vezi na početku njene karijere, ali da su to krili od javnosti. Nakon što je Jakšić raskinuo vezu sa Slavicom Ćukteraš, on je navodno bio u šemi sa Anom, ali to nije potrajalo.

Afera Ane Nikolić i Žike Jakšića

M.M./ATAImagesAta images

Afera Ane Nikolić i Žike Jakšića ne prestaje da se komentariše

Kako saznajemo, ova priča je mnogo iznervirala pevačicu, jer je ona u to vreme bila u vezi sa Mišom Bananom kom je posvetila i pesmu, a Žika se čak i poznavao sa njim, pa sada može da nastane veliki problem.

Afera Ane Nikolić i Žike Jakšića

– Ana je bila u šoku i pitala se sa kim će još da je povežu. Pogotovo što su njene veze bile javne i nikad nije krila sa kim se viđa. Sa Žikom je i dan dans u dobrim odnosima, kao i tada, ali da su imali nešto više od prijateljstva ona kaže da je to apsolutna neistina. Kako je objasnila, u tom periodu, kada je navodno bila u šemi sa Žikom, ona je uveliko bila u vezi sa Mišom Bananom, koji poznaje Jakšića, a nikad nijednog partnera nije prevarila, tako da nikako nije mogla da bude sa obojicom u isto vreme- priča nam izvor blizaj pevačici i dodaje:

Pročitajte: Porodica van sebe- Ana Nikolić u kritičnom stanju primljena u bolnicu, ovo su detalji FOTO

Afera Ane Nikolić i Žike Jakšića


– Ona kaže da je svesna da je u to vreme bila riba broj jedan i da je mnogim muškarcima imponovalo da ih povezuju sa njom, jer ako si sa Anom Nikolić onda si glavna faca. Kaže da joj tada te priče nisu smetale, niti je remetile, ali danas ima ćerku i ne želi da se iznose neistine, pogotovo da se nabraja sa kim je bila u prošlosti ili nije bila. Ona je poslala Žiki taj tekst, a on joj napisao da se ne nervira i da je i on u šoku što su sada povezali njih dvoje posle 15 godina”, priča nam izvor blizak pevačici.

SLIKE: Dragan Gajić, Ata images

Još iz kategorije