Filip Živojinović očajan, snimak sa drugom ženom preti da mu unušti brak, oglasila se i Aleksandra (foto)

11.09.2024

14:06

By

Filipu pozlilo na Prijinom nastupu

Dragan Gajić

Aleksandra i Filip Živojinović godinama uživaju u skladnom braku.

Na večnu ljubav su se jedno drugom zakleli u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a kao kruna velike ljubavi 2019. godine na svet je došao sin Aleksandar.

aleksandra i filip

Bojan Vuković

Iako se neizmerno vole Aleksandra i Filip našli su se u žiži interesovanja nakon što je fotografija na kojoj Živojinović grli drugu ženu ugledala svetlost dana.

Aleksandra i Filip pred razvodom?

Na pomenutom video snimku Filip je preplavljen emocijama zagrlio i poljubio pevačicu Sandru Afriku dok je pevala jednu od njegovih omiljenih pesama.

Pročitajte Varao si me na svakom koraku – Aleksandra Prijović nikad emotivnija

Brojni fanovi smatraju da bi ovaj postupak mogao da ugrozi njegov brak, ipak, ne zna se da li su Aleksandra i Filip zajedno bili na ovom događaju.


@sandraafrikamusic .. koju laže bilo ko 🍷 #sandraafrika #devojkatvogdruga #drugaricespavajtesnjim #viral #SkoteMoj #nekoceminocasnapravitisina #byebye #kukavica #ceca ♬ original sound – Sandra Afrika

U jeku priča o Filipovom navodnom neverstvu Aleksandra na društvenim mrežama objavljuje snimke sa prethodnih nastupa, kao i najave za koncerte koji predstoje.

Čini se da je pomenuti snimak nimalo ne dotiče, a budući da se ovim povodom nije javno oglašavala pretpostavljamo da mužu bezuslovno veruje.

SLIKE: Dragan Gajić Gaja

Još iz kategorije