Testament Bore Đorđevića sve ostavio u šoku, jedan detalj pročitaćete dva puta

09.09.2024

09:58

By

testament bore đorđevića

Antonio Ahel / ATAImages

Frontmen grupe „Riblja čorba” preminuo je 4. septembra u bolnici u Ljubljani nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Uz aplauz i zvuke pesme koju je obožavao ispraćen je na večni počinak, a budući da je tokom uspešne karijere stekao pravo bogatstvo testament Bore Đorđevića sve zanima.

želja bore đorđevića

Testament Bore Đorđevića sačinjen je u teškim trenucima tačnije onda kada su lekari saopštili da mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

Testament Bore Đorđevića mnoge zanima

Iako testament još uvek nije pročitan, spekulacije kome će pripasti sve što je tokom života stekao su sve glasnije.

– Bora je napisao testament još kad je na regularnim pregledima saznao da mu je poprilično narušeno zdravlje.


On je već unapred znao kome šta ostavlja, a naravno da se najviše pominju njegova sadašnja supruga i deca.

Njima će naravno Bora ostaviti sve što ima, iako oni odavno žive svojim životima i odavno su se obezbedili – rekao je izvor za Republiku.

sahrana bore đorđevića

Međutim, manekenka Meri Cakić, neostvarena ljubav slavnog rokera, se javno oglasila, a njena tvrdnja da će testament Bore Đorđevića napraviti potpuni haos pokrenula je lavinu komentara.

– Nisam dobro, patim zbog Bore, mislila sam da će čudo da se desi, nisam toliko iznenađenja, ali sam verovala u čuda, ja znam da on već dugo boluje

Ja ću se oprostiti na njegovoj promociji albuma, rekli su da će me pozvati. Biće pravi šou program kada se otvori testament Bore Đorđevića.

On je prvo dete usvojio kao njegovu ćerku. Mislim da, ostavio mi je dušu i slike, to sećanje imam. Veliku donaciju je dao za zaštitu pasa pre smrti – tvrdi ona za pomenuti medij.

SLIKE: Antonio Ahel / ATA Images

Još iz kategorije