Sin uspeo ono što niko nije, Miljana Kulić otkrila istinu o odnosu sa Ivanom: Stiže prinova

08.09.2024

18:37

By

reči miljane kulić

Pre šest godina Miljana Kulić i Ivan Marinković dobili su sina Željka. Ipak, ljubav nije potrajala, a nakon raskida svako je krenuo svojim putem.

Sa sinom Marinković mesecima nije imao nikakav kontakt, međutim, stvari su se drastično promenile, što su potvrdile i reči Miljane Kulić neposredno pred ulazak u ”Elitu 8”.

reči miljane kulić

Instagram

Aktuelna rijaliti učesnica ne krije da bi volela da Željko dobije brata ili sestru, a reči Miljane Kulić na račun pomirenja sa Marinkovićem podigle su veliku prašinu u javnosti.

Reči Miljane Kulić svi komentarišu

– Naravno da bih volela da moj Željko dobije brata ili sestru. On je divan dečko, naravno da treba da ima takvo društvo. Super su deca koja nisu jedinci.

Najviše bih volela da to bude uskoro, pa sa kime videćemo. Možda se i spoje mama i tata. On je sada ostao bez svoje lepše, odnosno ružnije polovine.


Evo, i publika me podržava. Nikad ne reci nikad kada smo u pitanju ti i ja – zaključila je.

reči miljane kulić

ATA ImagesATA IMAGES

Reči Miljane Kulić nagrađene su gromoglasnim aplauzom, a o vremenu provedenom u Nišu govorio je i Ivan Marinković.

Pročitajte Miljana Kulić ima recept dana, tajna je u jednom sastojku (foto)

– Nakon izlaska iz rijaltija poželeo sam da čujem Željka, uspostavio sam kontakt sa njima, trebalo je on da dođe kod mene, međutim sam ja na kraju otišao kod njih, sve je super kao da se nismo ni rastajali.

Fenomenalno mi je bilo u Nišu, super sam sa svima iz porodice, niko se nije svađao. Tih 5-6 dana sam stvarno imao dobar uticaj na Miljanu, ona je super i odlično se ponaša.

Namerno smo stavili flašu piva na sto kako bi malo hejtere razdrmali – rekao je Ivan u emisiji ”Narod pita”.

SLIKE: Antonio Ahel / ATA Images

Još iz kategorije