Pred početak ”Elite 8” Miki Đuričić uhvaćen kako radi ovo, komentari ne prestaju (foto)

07.09.2024

18:03

By

fotografija mikija đuričića

Nova sezona rijaliti programa ”Elita” počinje večeras, a svaki korak potencijalnih učesnika pomno se prati.

I dok se novi i stari elitari uveliko spremaju za ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima fotografija Mikija Đuričića mnogima je zapala za oko.

fotografija mikija đuričića

Bojan Vuković

Prve dane septembra bivši zadrugar rešio je da iskoristi na najbolji mogući način.

Fotografija Mikija Đuričića sve otkrila

On je danas posetio jedan restoran u Velikoj Plani, a fotografija Mikija Đuričića iz jednog posebnog razloga privukla je pažnju javnosti.

Miki je, naime, na ručak otišao sa plavušom čiji indetitet nije poznat javnosti. Iako se spekulisalo da će morati na dijetu Đuričić je uživao u gastonomskim specijalitetima ovog čuvenog restorana.


fotografija mikija đuričića

Privatna arhiva

Fotografija Mikija Đuričića pokrenula je lavinu komentara, a mnoge zanima samo jedno – ko je dama sa kojom se pojavio u javnosti?

Pročitajte Drama u Kupinovu – Mikiju Đuričiću komšija zapalio kuću, vatrena stihija gutala sve pred sobom

Podsećanja radi, Miki Đuričić godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Angelinom koja mu je podarila ćerku Dunju i sina Arsenija.

O voljenoj ženi bivši zadrugar govorio je biranim rečima.

– Moja žena i ja imamo porodicu, možda nemamo odnose kao kad smo bili mladi, ali se poštujemo. Ti kada prevariš nekoga, nisi obrukao muža ili ženu, nego sebe.

Ja imam sreće, koji sam prošao sve. Nisam bio ljubavnik, ali sam imao žene i to. Ja sam se oženio u 43. godini, ni to nije baš dobro.

Mene ne može to sad da povuče tako. Ja sad imam nešto o čemu bi trebalo da pričam – rekao je svojevremeno Miki u emisiji ”Premijera – vikend specijal”

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije