Odlazim da majci da zalečim srce: Oproštajna poruka Uroša Stanića rasplakala region, tužnije ne može

07.09.2024

11:20

By

reči uroša stanića

Nova sezona rijaliti programa ”Elita 8” počinje večeras, a reči Uroša Stanića koji će se ponovo naći u Beloj kući odzvanjaju regionom.

reči uroša stanića

Antonio Ahel / ATA Images

Putem društvene mreže Instagram rijaliti učesnik na kratko se oprostio od vernih fanova, a reči Uroša Stanića bile su iskrene i pune sete.

Reči Uroša Stanića gađaju pravo u srce

– Dragi moji, vreme je da se oprostim od vas na jedan određeni period. Želim da vam se prvenstveno zahvalim na podršci koju mi konstantno pružate…

Hvala vam na svakom divnom komentaru, poruci i pozivu… Sada ulazim jači neko ikad. Biću baš onakav kakvog me znate… Biću svoj, boriću se za pravdu, istinu i moral!

Ulazim da mojoj majci i meni obezbedim bolju budućnost, zelim da joj zalečim ranjivo srce…


Želim da zaboravimo ružnu prošlost i da raširimo ruke i nabacimo osmeh na lice nad budućnošću koja znam da će biti prelepa..

Znate šta vam je činiti. Idem po ono što sam zaslužio, a to je pobeda! Igra može da počne – bile su poslednje reči Uroša Stanića pre početka ”Zadruge 8”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uroš Stanić (@urosstanicus)

Iskrene reči Uroša Stanića i priznanje da u novu sezonu ulazi kako bi majci obezbedio bolju budućnost mnoge su ganule, a kako će se ovoga puta plasirati ostaje nam da vidimo.

SLIKE: Antonio Ahel / ATA Images

Još iz kategorije