Raskinuli Ana Nikolić i Rale, za sve je kriv ON (foto)

06.09.2024

12:29

By

veza ane nikolić

ATAImages

Emotivna veza Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta definitivno je završena.

veza ane nikolić

Instagram

Budući da se mnogi pitaju zašto je naizgled skladna veza Ane Nikolić i Raleta pukla, pevačica je rešila da putem zvaničnog profila na Instagramu podeli istinu sa svetom.

Veza Ane Nikolić i Raleta zbog njega je završena

– Kao što ste od mene uvek čuli istinu, tako će biti i sada. Slučajnost ili ne, baš to je bio kamen razgora. Za mene postoji jedna istina i uvek sam isključiva.

Za Raleta život nije tako isključiv. To je suštinska razlika u poimanju sveta i života. Ja sam osoba ili – ili. Rale se predstavljao isto godinu dana, ali je u suštini osoba kompromisa.

Zvaćemo ga ALI… Ta reč u mom rečniku ne postoji. Znam da velika većina očekuje neku frku, tipa treća osoba, a ja bih sve na svetu dala da je to. To rešavam, znamo već…


Ovo je stvar karaktera i to je nepromenjivo. Da, žao mi je, ali nemam više vremena da objašnjavam nešto nekome osim Tari.

Žao mi je što smo pokvarili prijateljstvo, ali ja sam verovala da je naša ljubav vredna toga. Nikada više nećemo biti prijatelji jer ja završavam odnose zauvek.

Nikada se nisam vratila ni jednom muškarcu. Zahvalna sam na svemu što smo uradili, zahvalna sam na svakoj emociji koju je utkao u pesme, kao i svemu što je bio u mom životu.

Ovo mi je jedna od težih odluka, ali je neminovna – napisala je pevačica.

veza ane nikolić

Instagram

Ljubavna veza Ane Nikolić i Raleta završena je zbog nepremostivih razlika u karakteru i pogledu na svet.

Emocije se, po svemu sudeći, nisu ugasile, a da li će njih dvoje dati ljubavi drugu šansu kada se glave ohlade ostaje nam da vidimo.

SLIKE: ATA Images

Još iz kategorije