Veliki obrt! Filip Car oduzima ćerku Aleksandri: U slučaj uključeni i nadležni organi

07.08.2024

16:06

By

Odnos Aleks i Cara

Bojan Vuković

Odnos Aleks i Cara dobio novi epilog. Naime, Filip Car je odlučio da progovori o odnosu sa majkom njegove ćerke i tom prilikom je istakao da ga je Aleksandra izigrala, te je primoran da se bori kako bi mogao da viđa malenu Leonu.

Odnos Aleks i Cara dobio novi epilog

Filip Car ističe da nema komunikaciju sa majkom svog deteta, te da su problemi nastali kada je trebala po dogovoru da se preseli u Hrvatsku. On je naveo da je sredio stan, kupio automobil i sve pripremio za dolazak Aleks i bebe, a onda je ona napravila haos kako bi ostala u Beogradu.

Odnos Aleks i Cara

– Dete sam video tri puta od kada se mala rodila. Aleksandar je mojoj sestri slala poruku da mi prenese da joj treba 500 evra za dete. Poslao sam u dve nedelje oko 2.000 evra i to ništa nije sporno. Ona je trebala da dođe u Hrvatsku, ja sam sve pripremio i onda je odugovlačila na kraju napravila frku i haos – rekao je Filip i dodao:

– Nakon 40 dana od porođaja ona ide stavlja botoks, mačije oči, ide na bazen, a Slovenka čuva dete. Moji nisu videli unuku još. Moraću da se izborim, imam prava kao otac – rekao je on i svima stavio do znanja koliko je zapravo narušen odnos Aleks i Cara.

Odnos Aleks i Cara u toj meri je narušen da će morati da reaguju nadležni organi

Kako za „Star“ navodi izvor dobro upućen u ovu priču, budući da ga je Aleksandra blokirala ,Car je Slovenki poslao poruku da će da biti primoran da tuži majku svog deteta jer ne vidi drugi način da mu se omogući da viđa ćerkicu Leonu i da sa njom provodi vreme.


Odnos Aleks i Cara

– Aleks je poludela kada joj je Slovenka to rekla. Nagovestial je da slobodno može da je tuži i da će oan tek onda o svemu da progovori. Baš je bila besna, nju bes drži još od tih njegovih izjava, a sada je kap prelila čašu.

– Takođe je rekla da ni dinar više neće da mu traži i da ga zanima dete kako priča, došao bi u Beograd da je vidi – zaključio je za naš magazin izvor blizak Aleksandri.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Aleksandra Nikolic Instagram

Još iz kategorije