Majka joj se nije stidela pred kamerama, a ona zbog sramote nije smela da izađe na ulicu

07.08.2024

21:14

By

anita lazic

ATA Images / Mateja Stanisavljevic

Ćerka jedne od najlepših i najpopularnijih žena jugoslovenskog i srpskog glumišta, Anita Lazić je majčinu popularnost doživela drugačije od svih.

Snežana Savić sa kćerkom danas ima stabilan i jak odnos, ali nije uvek bilo baš tako. Naročito veliki otpor Anita je pokazala kao tinejdžerka, kada je i njihov odnos bio doveden u pitanje. Glavni uzrok neslaganja bila je karijera Snežane Savić tj. uloge koje je igrala na filmu.

Ćerka Snežane Savić od sramote nije smela da izađe na ulicu

– Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu – glasilo je Anitino objašnjenje kojeg se glumica prisetila u iskrenom razgovoru za Story.

Smrt u porodici Snežane Savić

Tih dana posebno su joj teško pala zadirkivanja vršnjaka u školi. Podsećajući se na period Anitinog odrastanja i narušenog odnosa sa svojom jedinicom, Snežana je sa medijima iskreno podelila mučno iskustvo koje je danas iza nje.

Tri puta rekli da: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković – (filmska) ljubavna priča koja traje


Anita Lazić je harizmu i lepotu nasledila od majke. Rođena je 1980. godine, diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, a domaćoj publici je dobro poznata iz serija Zvezdara, Seljaci, Sve za ljude.

Novinarka, voditeljka, popularno TV lice ali i uspešna preduzetnica, Anita se može pohvaliti bogatom karijerom.

Često je možemo videti na gradskim dešavanjima gde se rado pojavljuje sa majkom.

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Podsećamo, glumica Snežana Savić je Anitu rodila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, od koga se ubrzo razvela. Reditelj je kasnije uplovio u brak sa tridesetdve godine mlađom glumicom Draganom Turkalj.

Lazić je sa Draganom dobio blizance u sedamdesetšestoj godini, što je izazvalo zaprepašćenje šire javnosti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATAImages / Mateja Stanisavljevic

Još iz kategorije