Nije uspela da ga odvrati od manastira, pa donela drastičnu odluku: Dok Milan Stanković razmišlja o monaštvu, Rada uveliko radi na bebi

04.08.2024

13:03

By

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića

Bojan Vuković, Dragan Gajić

Više od decenije je prošlo otkako je jedan od tada omiljenih parova domaće estradne scene na svoju ljubav stavio tačku, međutim odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića ne prestaje da intrigira javnost.

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića prepun je intriga

Iako su imali veoma buran raskid četvorogodišnje veze, kada su se strasti smirile, Rada i Milan zakopali su ratne sekire i postali najbolji prijatelji, a kako su oboje u više navrata isticali, i najveća podrška onom drugom.

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića

Instagram

Upravo zbog te privrženosti, svi su negde gajili nadu da će do njihovog pomirenja doći, a u medijima su se neretko njihova imena provlačila baš u tom, ljubavnom kontekstu.

Do takvog scenarija ipak, ni danas nije došlo, a kako se Milan poslednjih nekoliko godina povukao sa javne scene i okrenuo monaškom načinu života, jedini izvor informacija o tome kakav je odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića dobijali smo povremeno od pevačice.

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića u poslednje vreme je znatno drugačiji

Ona je nedavno za medije govorila na tu temu ističući da nemaju kontakt, te da prvi put o njemu ništa ne zna, a sada je ponovo iskreno odgovarala na neizbežna pitanja o Milanu, pritom otkrivajući i svoje planove za budućnost.


Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića

Ata Images

– Čoveka nema! Odgovori mi posle pet dana. Ne znam da li nešto sprema ili se krije i od mene, samo se javi da je živ. Ja nisam za tu krajnost da se zamonaši, to je super za ljude koji ne vide smisao u ovozemaljskim uživanjima, ali on koji ima dužnost prema publici, prema meni, ljubavi i pesmi…

– Rekla sam mu da manastir neće moći da ga izvuče i da zaboravi monaštvo – jasna je bila Rada koja je otkrila i ima li nade da ponovo budu emotivno bliski.

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića

– Rekla sam mu da nikad ne može da ima prijatelja kao što sam ja. Njega treba razumeti, on je poseban lik, poseban čovek. Teško da emotivno može nešto među nama… Veruj, on se obraduje mojim ljubavima – rekla je Rada koja sada prema pisanju medija uživa u novoj vezi.

Kako je rekla za „Blic“, emotivno je ispunjena, ali smatra da za svadbu ima vremena i da joj je trenutno fokus na karijeri.

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića

– Prava svadba će se desiti, dogovorite to sa mojom sestrom da uglavite između nastupa. Kad izađe album mislim da je red da napravim koncert, da dobijem dete, i da idem da ležim kao Milan, da me niko ne dira i ne budi – rekla je sa osmehom Rada koja očito u skorijoj budućnosti planira da se ostvari u ulozi majke.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Dragan Gajić

Još iz kategorije