Budite primećeni: 3 parfema zbog kojih ćete biti u centru pažnje ovog leta

03.08.2024

15:03

By

parfemi

Freepik / dit26978

Najlepši i najlakši način da budete primećeni jeste da zračite samopouzdanjem.

U tome vam uvek dodatno mogu pomoći probrani parfemi, zbog kojih će vas drugi primetiti i pre nego što vas ugledaju.

Ali zapamtite, ženu uvek najbolje opisuje izbor parfema. Pokažite sebe tek onoliko koliko da probudite dovoljno interesovanje suprotne strane. Bilo da se radi o potencijalnom emotivnom partneru, poslovnom prijatelju ili dragoj devojci koju ste juče upoznale, a već znate da bi odlazak na kafu s njom bio korak ka dugoročnom prijateljstvu.

U nastavku vam predstavljamo tri parfema zbog kojih ćete biti u centru pažnje ovog leta

Za sve koji vole zavodljivu kombinaciju citrusnih i cvetnih nota, sa neodoljivom svežinom, Tory Burch – Just Like Heaven je jedan od najboljih izbora za letnju sezonu.

Tory Burch Just Like Heaven

Intenzivan i osvežavajuć, ovaj parfem je miris raja u bočici, zbog kojeg ćete biti sigurno primećeni. Idealan je za dan ali i večernje izlaske i noćni provod, pružajući prijatan osećaj svežine i sofisticiranosti.


Sladak i nežan, privlačan miris breskve u paru sa vanilom, dodatno je osvežen notama zelene jabuke, a u pitanju je Prada – Candy Sugar Pop .

Prada Candy Sugar Pop

Neočekivano prijatna završnica dolazi kroz note bergamota i limete, što ovom parfemu daje svežinu čineći ga delikatnim i prozračnim. Idealan za tropske vrućine, bojeći letnje dane posebnom elegancijom.

Ako volite zavodljivi šarm aromatičnog Orijenta, Givenchy – Encens Divin je pravi parfem za vas.

Stvarajući misterioznu atmosferu, ovako usklađena kompozicija će vas u trenu podsetiti na duge letnje dane okupane suncem.

Givenchy Encens Divin

Sastojci stvaraju zadivljujuću senzualnu alhemiju, što daje osećaj poželjnosti i izuzetnosti. Naročito tokom letnjih noći.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Freepik / dit26978 i PrintScreen / toryburch.com, prada.com i givenchybeauty.com

Još iz kategorije