A svi su mislili da je do kraja života: Rastina mlađa devojka otišla u zaborav zbog Ane

01.08.2024

19:45

By

Rasta ostavio devojku

Ata Images

Bivši muž Ane Nikolić, reper Stefan Đurić Rasta, kao je svima dobro poznato, već neko vreme uživa u ljubavi sa izabranicom Marijom Balaban.

Rasta ostavio devojku zbog Ane

Nakon kraha braka sa pevačicom iz kojeg par ima ćerkicu Taru, Rasta je pronašao svoju srodnu dušu i reklo bi se da zaista uživa u ovoj romansi, a ono što je manje poznato javnosti, jeste koga je reper voleo pre Nikolićeve.

Rasta ostavio devojku

Ata Images

Naime, pre Ane njegovo srce je osvojila lepa meleskinja, Vida Savić sa kojom je godinama bio u vezi.

Emocije su planule na snimanju spota za veliki hit „Kavasaki“, a spekulisalo se da ju je Rasta ostavio zbog Ane Nikolić, u koju se zaljubio dok je tada radio na njenom albumu.

Stefan Đurić Rasta kako tvrdi dobro upućeni izvor, okončao je vezu sa Vidom kada je upoznao sada već bivšu ženu

Iako su Vida i Rasta važili za jedan od skladnijih parova, nakon upoznavanja sa Anom Nikolić došlo je do prekida ove veze, tvrde upućeni.


– Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane – rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.

Lepa meleskinja je, inače, poreklom iz Afrike sa očeve strane, dok joj je majka Srpkinja. Vida ima 40 godina i majka je dvoje dece, a osim u Stefanovim, pojavljivala se i u mnogim drugim spotovima.

Stefan Đurić Rasta nikada o ovoj vezi i prekidu nije govorio javno i nije potvrdio da je do raskida došlo, kako se nagađalo, baš zbog Nikilićeve, a ni sada svoj ljubavni život on ne eksponira preterano, već sa 12 godina mlađom devojkom uživa u svakom trenutku ne dozvoljavajući da mu bilo šta naruši sreću nakon brojnih skandala sa popularnom pevačicom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Vida Savic Facebook

Još iz kategorije