Terasa sa savršenim pogledom veličine je nečijeg stana: Ovde živi Aleksandra Jeftanović sa suprugom i decom

27.07.2024

16:00

By

Dom Aleksandre Jeftanović

Marija Mlađen/Ata Images

Voditeljka Aleksandra Jeftanović, jedno od najprepoznatljivijih TV lica, svoju privatnost oduvek teži da sačuva od znatiželjnih medija, te na društvenim mrežama ne objavljuje često trenutke iz svoje privatnosti i ne deli na tacni svoju porodičnu idilu.

Dom Aleksandre Jeftanović ostavlja bez daha

Iako je veoma aktivna na Instagramu, dom Aleksandre Jeftanović u kojem uživa sa suprugom Aleksandrom i svojom decom, sinom Aleksom i ćerkom Anom ona nikada nije pokazivala i eksponirala, međutim nedavno je napravila izuzetak, te otkrila delić raja u kojem živi.

Dom Aleksandre Jeftanović

Photo: M.K./ATAImages

Kada nije na odmoru, voditeljka najrađe uživa u svom luksuznom domu, što je i otkrila putem pomenute socijalne platforme, a u fokusu je savršeno uređena terasa idealna za užitak tokom vrelih letnjih dana.

Terasa u boho stilu, sa zaista nestvarnim pogledom, naime, omiljeni je Aleksandrin kutak za opuštanje kada nema obaveze, a budući da je i te kako prostrana, idealna je i za aktivnosti njenih mališana, kojima je mama sve pod konac sredila i udesila.


Dom Aleksandre Jeftanović njena je oaza mira i spokoja

Siva udobna garnitura ukrašena interesantnim jastucima, idealna je za odmor i uživanje u zracima Sunca, a tu je i tepih u istoj nijansi da upotpuni doživljaj.

O biljkama koje atmosferu čine dodatno prijatnom, voditeljka vodi posebnu brigu i iz priloženog se vidi da je sve uređeno sa puno ukusa i stila, te da je dom Aleksandre Jeftanović prava oaza, mira i spokoja čitave porodice.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Aleksandra Jeftanovic Instagram

Još iz kategorije