Spremačica Milice Pavlović odala sve tajne: Uopšte nije tako slatka, više niko neće da radi kod nje…

25.07.2024

21:00

By

Bivša spremačica Milice Pavlović

Bojan Vuković

Bivša spremačica Milice Pavlović otkrila sve tajne pevačice. Naime, žena koja je radila kod Milice kao spremačica, kako kaže, nikada nije imala većih problema sa njom, ali navodno drugi zaposleni i nemaju baš lepo mišljenje o muzičkoj zvezdi.

Bivša spremačica Milice Pavlović iznela svoje iskustvo sa pevačicom

Naime, prema rečima bivše spremačice Milice Pavlović, iako u javnosti deluje mirno i ljupko, i pevačica ima svoje žute minute i nije sve tako ružičasto kao što izgleda.

– Ne mogu da grešim dušu, prema meni je uvek bila korektna, plaća na vreme i ja nisam sa njom toliko ni provodila zajedničko vreme. Dolazila sam dva puta nedeljno da joj sredim stan, ona je u većini slučaja tada bila na snimanjima i nastupima, ali evo, nekoliko meseci već ne može da nađe vozača – istakla je žena koju je Milica uposlila pa dodala:

Bivša spremačica Milice Pavlović

 

– Imala je dugo tog nekog momka koji nije samo vozač, ona ga zaposli kao vozača, ali on bude 24 sata njoj dostupan. Taj momak je otišao i od tada kako koga zaposli, nakon mesec dana joj daju otkaz. Pričala sam sa jednim dečkom koji je radio kao vozač kod nje, pa ni mesec dana, i on mi kaže da Milica nimalo nije slatka.


– Ona traži vozača, a zatim očekuje da joj taj neko bude desna ruka. Kaže mi da od njega zahteva da je vozi svuda, da ide u kupovinu, da joj izigrava i obezbeđenje i da joj bude potrčko. Rekao mi je da ne može to da izdrži, da nema svoj život uopšte i da Milica često ume da bude neprijatna – ispričala je za „Star“ bivša spremačica Milice Pavlović.

Bivša spremačica Milice Pavlović upoznala pevačicu i u drugom svetlu

Ona je takođe otkrila Miličinu drugu, ne tako slatku, stranu.

– Ja sam prisustvovala kada je jako vikala na nekog preko telefona i tada sam videla tu njenu drugu stranu. Baš je bila drčna. Opet kažem, prema meni je bila fina. Taj vozač koji je dugo radio kod nje, kažu da je psihički postao loše. Slušao je sve njene tajne, radio sve moguće i totalno se umorio od toga – zaključuje naš izvor.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije