Ćerka Željka Šašića otvorila dušu i priznala sve o ocu i očuhu… Ovo je prava istina

25.07.2024

19:15

By

Ćerka Željka Šašića

B. VUKOVIĆ

Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića, dugo nije govorila o odnosu sa ocem. Oni čak jedno vreme nisu ni govorili, međutim, taj period sada je, srećom, iza njih. Drugim rečima, odnos Sofije Šašić i njenog oca više nema nikakvih turbulencija.

Ćerka Željka Šašića otvorila dušu i progovorila o porodičnim odnosima

Podsećanja radi, Sofija i Željko Šašić pojavili su se pre nekoliko meseci u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom izneli sve detalje o sukobima i nesuglasicama koje su imali. Tom prilikom ćerka Željka Šašića naglasila je da je on oduvek bio i ostao samo njen tata.

Ćerka Željka Šašića

– Desile su se neke stvari koje su meni smetale, sada ih više nema. Mi smo se svakako voleli najviše oduvek – rekla je Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića u emisiji kod Amidžija i objasnila kako je došlo do razvoda između njenog oca i majke Sonje Vuksanović koja se posle udala za Acu Lukasa:

Ćerka Željka Šašića

– Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca…


Ćerka Željka Šašića ima samo reči hvale za Acu Lukasa

 

– Istina je samo jedna, tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana – otkrila je Sofija koja je pomirila Sonju sa Željkom i dodala:

Ćerka Željka Šašića

– Dugo nismo pričali, godinama nismo bili ni u kakvom odnosu. Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla.

– Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu – rekla je jednom prilikom ćerka Željka Šašića.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije