Teodora se oglasila povodom Anite i Anđela: Na optužbe da je ona razlog njihovog raskida, imala je da kaže samo jedno

25.07.2024

13:30

By

Teodora Džehverović progovorila

Star

Popularna pevačica Teodora jedna je od retkih koja je učešće u rijalitiju iskoristila na najbolji mogući način. Napravila je sjajnu muzičku karijeru, radi punom parom i njeni nastupi mesecima unapred su zakazani. Kako je istakla, ona će celo leto provesti radno, spojila je lepo i korisno, te uživa i radi na crnogorskom primorju odakle se revnosno javlja putem Instagrama, a sada se Teodora Džehverović oglasila i na temu bivšeg dečka.

Teodora Džehverović progovorila o Anđelu

Iako je Džehverovićeva izgradila zavidnu karijeru i niže hit za hitom, njena rijaliti prošlost se ne zaboravlja, te je često u fokusu Teodorina veza sa Anđelom Rankovićem sa kojim je pred kamerama započela romansu.

Teodora Džehverović progovorila

Ova rijaliti veza nakon završetka „Zadruge“ nije dugo opstala, a iako je mnogo godina otada prošlo, mnogi i danas spekulišu o tom odnosu i pitaju se o njenim osećanjima i stavovima prema manekenu.

Pevačica je odavno odlučila da svog bivšeg i njegove ljubavne izbore ne komentariše i ne obazire se preterano na priče koje o njima i danas kruže, međutim sada je napravila presedan, pa se Teodora Džehverović oglasila i rekla par reči na ovu temu.

Budući da su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović jednom prilikom u „Eliti“ prekinuli svoju vezu baš zbog priča o Teodori i emocijama koje on navodno i dalje gaji prema njoj, muzička zvezda je sada prvi put kratko prokomentarisala ovu situaciju.


Teodora Džehverović progovorila

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Meni je krivo ako sam uopšte bila razlog bilo čijeg razlaza. Ne mešam se ni u čije veze, pogotovo ne bivših momaka.

– Za mene je to završena priča onog momenta kad smo raskinuli, a od tada ima baš dosta godina, tako da nema potrebe da njih i njihovu vezu komentarišem – istakla je ona.

Teodora Džehverović se oglasila na temu bivšeg dečka i prokomentarisala njegove svađe sa mamom Džehvom

Zatim se osvrnula i na svađe njene majke Goce sa Anđelom.

– Iznerviram se kad vidim to. Razumem je stvarno. I ja bih svoje dete branila najjače, ako treba, i rukama i nogama. Neke stvari treba da se ostave iza nas. To je završena priča, nema šta tu više da se priča.

Teodora Džehverović progovorila

– Posle toliko godina nema potrebe da se raspravlja o nekim stvarima, pogotovo što niko ne zna šta se tu sve zaista desilo. Ali razumem da je nepravda pogađa. Kažem joj da iskulira, digne glavu, ali ja znam da je to jače od nje, da je zaboli i da mora da reaguje – jasna je bila Teodora.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ivan Vučićević/Ata Images

Još iz kategorije