Cecin bivši stao na ludi kamen! Mlada trudna, otkriveno u kom je mesecu: Pogledajte fotografije sa venčanja

22.07.2024

15:41

By

Cecin bivši se oženio

Instagram

Mnogi su mislili da nakon raskida sa najvećom balkanskom zvezdom, Cecin bivši Bogdan Srejović neće tako lako preboleti pevačicu, međutim ubrzo nas je sve demantovao novom vezom sa znatno mlađom, nekadašnjom učesnicom jednog rijaliti programa, a sada voditeljkom Jovanom Ljubisavljević.

Cecin bivši se oženio vest je dana

Da ljubav cveta, te da su Jovana i Bogdan od starta imali velike planove za budućnost jasno je svima koji su bar jednom zavirili na njihove Instagram profile, međutim sada je došlo vreme da se romansa podigne na viši nivo i ozvaniči, te je vest Cecin bivši se oženio, glavna tema svih portala.

Cecin bivši se oženio

Naime, Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević venčali su se u manastiru Gračanica i putem Instagrama svima stavili do znanja koliko je njihova ljubav jaka.

Cecin bivši se oženio

Cecin bivši se oženio


– I biće dvoje jedno telo. Volim te.  20.07. 2024. Gračanica – napisao je bivši dečko Cece Ražnatović, a čestitke ne prestaju da pristižu na njihovu adresu.

Cecin bivši se oženio, trudna Jovana blistala na venčanju

Prema saznanjima portala „Republika“, misica Jovana je u drugom stanju, ali i dalje želi sve da drži u strogoj tajnosti:

Cecin bivši se oženio

– Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke – rekao je za Republiku dobro upućeni izvor.

Cecin bivši se oženio

Podsetimo, Jovanini roditelji u početku nisu bili za ovu vezu, ne samo zbog razlike u godinama već i zbog činjenice da on ima dete iz prvog braka, međutim ljubav je i ovog puta pobedila te je i krunisana brakom.

Cecin bivši se oženio

– Jovanini su prvo bili protiv te veze jer je Bogdan stariji od nje 14 godina i već ima dete iz prvog braka.

Cecin bivši se oženio

Međutim, kada su shvatili da se njih dvoje lepo slažu i da Cecin bivši njihovu ćerku drži kao malo vode na dlanu, popustili su i prihvatili ga – rekao je nedavno izvor za naš magazin i dodao da tajno venčanje nije opcija, u šta smo se danas i uverili.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije