Sa njim zamalo da ode do oltara, a sada će Goranu roditi dete: Ovaj slavni sportista je bio velika ljubav Jovane Stojiljković

19.07.2024

11:40

By

Bivši dečko Jovane Stojiljković

Ata Images

Prelepa glumica Jovana Stojiljković u poslednje vreme samo niže uspehe. Karijera joj ide uzlaznom putanjom, a kada je reč o privatnom životu, srećnija je nego ikad, te su mnogi zaboravili da je jedan veoma uspešan sportista bivši dečko Jovane Stojiljković.

Glumica Jovana Stojiljković uskoro će postati mama

Kako je već dobro poznato, nekoliko godina njeno srce pripada hrvatskom zavodniku, glumcu Goranu Bogdanu sa kojim uživa u svakom provedenom trenutku, a sada je u medijima odjeknula vest i da par čeka svoje prvo dete.

Bivši dečko Jovane Stojiljković

Ata Images

Kada su se pre nekoliko dana pojavili na jednom događaju u Hrvatskoj, svima je bilo jasno da je lepa glumica u poodmakloj trudnoći i da će se Jovana Stojiljković i njen 11. godina stariji partner uskoro po prvi put ostvariti u ulozi roditelja.

Budući da njihova veza već godinama unazad intrigira javnost, mnogi su zaboravili da je pre ove, Jovana bila u ljubavi sa našim poznatim sportistom.


Gotovo svi su i smetnuli s uma da je u glumičinom srcu prethodno bio još jedan Bogdan, a reč je o proslavljenom košarkaškom asu, Bogdanu Bogdanoviću.

Bivši dečko Jovane Stojiljković važi za najpoželjnijeg neženju i definitivno je miljenik ženske populacije, pa nije neko čudo što je osvojio srca mnogim poznatim damama, među kojima je i lepa lepa glumica Jovana, koju je publika zavolela u seriji „Južni vetar“ gde je tumačila lik Sofije.

Bivši dečko Jovane Stojiljković i glumica imali su velike planove za budućnost

Njihovom poznanstvu, naime, posredovala je glumica Jelisaveta Orašanin, par uplovio u romansu 2017. godine, a kako su mediji preneli, došlo je i do veridbe, te je po svemu sudeći bivši dečko Jovane Stojiljković sa glumicom kovao ozbiljne planove za budućnost.

Ipak, nakon pola godine, kada je Bogdanović morao da otputuje u Ameriku, gde je igrao u NBA ligi za Sakramento Kings, došlo je do nepremostivih razlika i njihovoj ljubavi je došao kraj.

Bivši dečko Jovane Stojiljković

Mateja Stanisavljević/Ata Images

Shvativši da neće moći da izrže sve izazove veze na daljinu, rastali se civilizovano i bez teških reči, međutim u intervjuima koje je lepa glumica davala za domaće medije, a u kojima je isticala da joj je sloboda veoma važna, mnogi su pretpostavili da je upravo ona ta koja je raskinula veridbu.

Bivši dečko Jovane Stojiljković

Mateja Stanisavljević/Ata Images

Nakon što je bivši dečko Jovane Stojisavljević i zvanično postao prošlost, glumica je sreću pronašla pored Gorana Bogdana sa kojim već duže vreme uživa u skladnoj vezi, a kao kruna njihove ljubavi na svet će uskoro doći i dete.

S druge strane, šarmantni Bogdanović u januaru je obelodanio da je u vezi sa deceniju mlađom Sarom Radović, sa kojom je uživao oko godinu dana, međutim kako piše Informer, oni su nedavno raskinuli.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Instagram

Još iz kategorije