Nakon kraha ljubavi Filip Car se raznežio: Njegova nova objava topi i najtvrđa srca

18.07.2024

19:00

By

Objava Filipa Cara

Bojan Vuković

Emotivna objava Filipa Cara raznežila je mnoge. Kako prenose mediji, Filip Car se nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić posvetio isključivo ćerkici Leoni i sebi i za sada ga ne zanimaju devojke i nove veze.

Filip Car se oglasio nakon raskida, posle Aleks Nikolić sada ga samo ona zanima

Podsetimo, Filip Car i Aleksandra Nikolić postali su roditelji pre tri meseca, a bivši zadrugar je u potpunosti posvećen naslednici o čemu svedoči i poslednja objava Filipa Cara.

Iako su Filip i Aleksandra odlučili da ipak ne žive zajedno, Car koristi svaki momenat kako bi dokazao koliko je vezan za ćerku Leonu koja se rodila krajem aprila ove godine.

Objava Filipa Cara

Leona CarInstagram

Filip je sada na svom Instagram profilu objavio sliku male Leone, a emocije nije krio, pa je nova objava Filipa Cara svima dokazala koliko ga očinstvo ispunjava od trenutka kada je malena Leona u tatinom naručju izašla iz porodilišta.

Aleks Nikolić ubeđena da će se Filip Car i Maja Marinković pomiriti

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić nedavno je gostovala na Pinku gde je otkrila da je ne bi čudilo da se Maja i Car pomire nakon što su oni raskinuli.


– Osoba je pitala Miljanu da li je mogu u osmom mesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi – ispričala je Aleksandra u dahu i tako dokazala da pomirenja sa Carem neće biti.

Objava Filipa Cara

Inače, kada se tek rodila, Car je malenoj Leoni posvetio pesmu:

– Prvi put kad sam ti čuo srce juče, tako malo, a tako jako tuče…neki su se borili da te ubiju u startu, al’ ništa ne brini, znaj da imaš jakog tatu – početak je rep numere, koju je Filip Car posvetio svojoj ćerkici Leoni.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/B.V.

Još iz kategorije