Ana Kokić poslala brutalnu poruku, mreže gore, u celu priču se umešala i Milica Pavlović

18.07.2024

18:00

By

Nova pesma Ane Kokić

B. VUKOVIĆ

Ana Kokić

Nova pesma Ane Kokić brzo je osvojila publiku. Kako saznajemo, Ana Kokić vredno radi na novim pesmama, a sada je izbacila jednu na koju je posebno ponosna.

Ana Kokić obradovala fanove i publiku

Nakon pet meseci od balade Bezimena, Ana Kokić je odlučila da razdrma sve fanove i obraduje ih numerom „Ko to meni“ koju su napisali Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja, a nedavno je postala i voditeljka.

Ovaj pravi letnji hit je za manje od 24 sata postao viralan na svim društvenim mrežama, a devojke su poludele za tekstom pesme koja govori o tome kako bivši momak više ne treba da se trudi, jer ga je devojka prebolela.

Nova pesma Ane Kokić

Ana KokićPrivatna arhiva

Kokićeva u spotu za novu numeru izgleda nikad bolje, a po rečima njenih fanova, konačno se vratila ona stara Ana!

Njena koleginica Milica Pavlović otkrila je na svom Instagram nalogu da je imala tu čast da među prvima pogleda spot i čuje pesmu „Ko to meni“ za koju je rekla da će biti pravi letnji hit.


Ana Kokić vredno radi na novim pesmama

Ana je otkrila da je srećna jer se njenoj publici dopada nova pesma, ali da iznenađenjima nije kraj.

-Zaljubila sam se u ovu pesmu kada sam dobila demo verziju i stalno sam je puštala svojim prijateljima koji su mi rekli da je obavezno snimim. Drago mi je da se dopada i mojoj publici jer su reakcije nakon jednog dana zaista sjajne. Uskoro će izaći još jedna numera koja mi je posebno draga, a nadam se da će izazvati podjednako dobre reakcije kao i „Ko to meni“ – rekla je Ana, a pesmu poslušajte klikom na video koji je ispod teksta:

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije