Predlog Emine Jahović za jednostavan, a savršeno ukusan ručak: Gurmani uzmite papir i olovku i zapisujte

19.07.2024

10:40

By

Recept Emine Jahović

Instagram Printscreen

Emina Jahović važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a za to su zaslužni redovni treninzi kao i zdrava ishrana.

Recept Emine Jahović za ručak neodoljiv je

Ona iz godine u godinu izgleda sve bolje, a iako je ponosna mama sinova Jamana i Javuza, pevačica ima figuru na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)


Iako Emina veoma vodi računa o ishrani koja je dosta zaslužna za njenu sjajnu liniju, ona jednom mesečno praktikuje takozvani „Cheat day“ kada se opusti i jede sve što tog dana poželi, a tome se posebno raduju njeni naslednici.

Jednom prilikom kada je sebi dala oduška, ona je svoje kulinarsko umeće predstavila putem Instagrama i pokazala kako se priprema savršena pasta sa crvenim sosom koju je opisala kao Penne Rigata Siciliana.

Recept Emine Jahović

Nije vam potrebno ni mnogo vremena, te upravo ovaj recept Emine Jahović možete zabeležite kao jedan od onih koji će vam pomoći da brzo dođete do dobrog ručka.


Ovo je savršeni recept Emine Jahović za pastu sa crvenim sosom

Ukoliko se odlučite da ovo pripremite za ručak donosimo vam recept za savršenu pastu i verujte ukoliko ste gurman i ljubitelj testenina, ovom ukusu nećete moći da odolite.

Sastojci:
1 veći plavi patlidžan ( ili 2 manja)
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 ili 1,5 konzerve paradajza
kapar
2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza
malo bibera
malo šećera
Maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka
rendani parmezan
so, biber, origano

Recept Emine Jahović

Priprema:

Plavi patlidžan iseckati na sitne delove i propržiti na maslinovom ulju.U drugi tiganj izdinstati sitno iseckan luk, dodati beli, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan.

Začiniti po želji i ukusu, a zatim kuvati na laganoj vatri, jedno 15-20 minuta. Za to vreme skuvati penne, ali paziti da se ne prekuvaju.

Za sam kraj sve promešati i odozgo dodati rendani parmezan.

Prijatno!

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Tv Pink Printscreen

Još iz kategorije