Rastanak je bio neminovan! Anita napustila Anđela i Beograd: Oglasila se na Instagramu i o svemu obavestila javnost

18.07.2024

13:00

By

Pevačica Teodora Džehverović

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Zadruga 7 „Elita“ završena je pre nekoliko dana, a kako je svima već dobro poznato pobedu je odnela Anita Stanojlović i kući je otišla sa nagradom od 100.000 evra.

Anita Stanojlović i Anđelo morali su da se razdvoje

Učesnica koja je privukla veliku pažnju javnosti zbog između ostalog i zbog istopolnog braka sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom je na neslavan način okončala brak pred kamerama,u Beloj kući uplovila je u ljubavnu vezu sa Anđelom Rankovićem koji je, kako kaže, najviše zaslužan za to što je osvojila prvu nagradu.

Anita Stanojlović

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako turbulentna, njihova veza prevazišla je sve prepreke, a zaljubljeni par po svemu sudeći ima velike planove za budućnost.

Ipak, Anita Stanojlović i Anđelo na kratko su morali da se razdvoje, a razlog je majčinska ljubav zbog koje je ona napustila Beogard i otputovala u rodni Kruševac, kako bi provela vreme sa sinom Aleksejem.

Anita Stanojlović uživa u svakom trenutku provedenim sa sinom

Odatle se pobednica Elite i javila Instagram pratiocima i obavestila ih kako provodi vreme sa svojim sinom, a vidno je da ona uživa u svakom njihovom zajedničkom trenutku i da osmeh sa lica ne skida.


Mališanu je obukla dres čuvenog Mesija i obradovala ga igračkom i maskom Spajdermena kog svi dečaci obožavaju, a kadrovi na kojima sa svojim sinom vodi simpatične razgovore, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

– Da te pitam nešto, koliko me voliš? – pitala je ona, a mališan je odgovorio „puno“ i priznao da je njegova mama najlepša na svetu.

Komentari pratioca samo su se nizali i svi su bili složni u mišljenju da joj ova uloga najlepše pristaje.

Inače, Anita Stanojlović osvojila je srca brojne publike, a kako prenose domaći mediji, jedna gospođa iz Crne Gore posebno je oduševljena pobednicom, pa planira da na njeno ime prepiše plac.

Anita Stanojlović

Photo: Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Jelena, iz Petrovca na moru, to je imućna starija žena, čuo sam se danas sa njom. Jelena Perezić je rekla da će Aniti da da sve što joj u životu treba. Danas smo se čuli, to je ekskluziva, čak i plac za kuću hoće da joj da, toliko ju je zavolela – otkrio je Lepi Mića za „Pink.rs“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Imagse/Anita Stanojlovic Instagram

Još iz kategorije