Da li vam liči na mamu ili tatu? Ovo je ćerka naše poznate glumice

17.07.2024

16:45

By

Ćerka Anđelke Prpić

ATA IMAGES

Ćerka Anđelke Prpić je ista otac. Glumica Anđelka Prpić porodila se pre godinu dana i na svet donela ćerku Čarnu.

Ćerka Anđelke Prpić je ista otac Marko Žugić

Ćerka Anđelke Prpić na svet je stigla kao kruna glumičine ljubavi sa biznismenom Markom Žugićem koji je njen drugi suprug.

Pre braka sa Markom glumica Anđelka Prpić bila je udata za Darija Prpića s kojim ima sina Jakšu, a pre godinu dana dobila je ćerku sa Markom Žugićem.

Ćerka Anđelke Prpić

Anđelka i MarkoATA IMAGES

Iako je do sada držala podalje od očiju javnosti, glumica je sada prvi put pokazala ćerku Anđelke Prpić koja trenutno uživa s roditeljima i bratom Jakšom na odmoru.

Istina, glumica je ćerku pokazala samo s leđa, međutim, oni koji su je videli kažu da je prava lepotica, te da je ista otac Marko Žugić, ali da kao i majka već na prvi pogled šarmira sve oko sebe.


Ćerka Anđelke Prpić prava je očeva kopija

Posle rođenja ćerkice Anđelka je govorila kakva je razlika u odnosu na trenutak kada je rodila sina Jakšu i koliko joj je teško da se ponovo snalazi oko bebe budući da je napravila veliku razliku između sina i ćerka:

– Jednako je prelepo i izazovno. Ali kad se nasmeju ili pruže ruke ka vama, sve postaje čarobno. Biti mama je ipak privilegija koju jako ozbiljno shvatam.

Ćerka Anđelke Prpić

Anđelka Prpić sa ćerkomInstagram

Anđelka Prpić se nekoliko meseci posle rođenja ćerke polako počela vraćati poslu, ali je istakla da radi onoliko koliko joj prija i trudi se da posao ne utiče na to koliko je posvećena deci i suprugu:

– Uz podršku kod kuće, za sve se ima vremena. Radim koliko mi prija. Počela sam sa pripremama drugog dela monodrame “Šta me opet snađe”. Uzbuđena sam zbog toga, pomalo uplašena, ali sam i mnogo radosna – rekla je glumica Anđelka Prpić početkom ove godine, a njena ćerkica Čarna napunila je u maju godinu dana.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije