Miloš Bojanić imao udes: Pevač polomio ključnu kost, mišići mu otkazali

17.07.2024

14:45

By

Nesreća Miloša Bojanića

Pevač Miloš Bojanić tokom prošle godine preživeo je saobraćajnu nesreću i polomio ključnu kost što je umnogome uticalo na njegovu fizičku spremu, a kasnije iste godine doživeo je još jednu nezgodu kada je na skijanju povredio i koleno.

Nesreća Miloša Bojanića nije bila nimalo naivna

O nezgodi je tek sada progovorio, a budući da je više od 50 godina na estradi mnogo radio, zaradio, uložio i gradio, otkrio je kada planira da se zaustavi i da li će konačno u osmoj deceniji početi da uživa u plodovima svoga rada.

– Gotovo je, došao je taj dan, samo da me Bog poživi. Zeza me malo levo koleno, na skijanju sam ga povredio. Prošle godine sam polomio ključnu kost, imao sam saobraćajku kada me je udarila žena dok sam vozio motor i meni su mišići otkazali – izjavio je Miloš Bojanić i nastavio:

Nesreća Miloša Bojanića

Miloš Bojanićscreenshot

– Nisam razmišljao na tu temu kad sam zimus odlazio na skijanje, mislio sam da sam onaj koji je bio pre četiri godine, ali eto… – rekao je Miloš za „Grand“ i dodao da je tek sad postao svestan svojih godina.

– Četiri godine u ovim godinama nešto znače, nisam isti kao tad. I eto, na skijanju sam direktno ligamentima išao, bez mišića, i tako sam se i povredio.


Nesreća Miloša Bojanića uticala je na njegovu kondiciju i snagu

Iako zbog povreda koje je doživeo, on još uvek ne može da bude aktivan kao pre, jer je dosta izgubio na fizičkoj spremi, Bojanić tvrdi da će ovog leta sigurno povratiti svoju kondiciju i snagu, željno iščekujući i povratak svojoj velikoj ljubavi, ronjenju.

– Pitao sam doktora šta da radim i on mi je rekao da se daća daje za 6 meseci i kad prođe to vreme, biće bolje. I tako je sad. Ja sam bolji, sad se odlično osećam – istakao je pevač kada je govorio na temu nesreća Miloša Bojanića i dodao:

– Kad krenem po 4- 5 kilometara sa perajima da plivam, da ronim, ja moram da vratim svoju kondiciju – rekao je Miloš Bojanić za „Grand“.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije