Da li je moguće da ovoliko liči na oca?! Boban Rajović i njegov sin su kao bliznaci

07.06.2024

18:15

By

Boban Rajović završio u zatvoru

Ivan Vučićević

Sin Bobana Rajovića je uspešan fudbaler

Iako svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, Boban Rajović ima čime da se pohvali, a posebno je ponosan jer je njegov naslednik, sin Bobana Rajovića, uspešan mladi sportista.

Sin Bobana Rajovića je isti otac, sličnost je zaista neverovatna

Naime, Boban je u srećnom braku iz koga ima troje dece. U svojim ranijim intervjuima on je naveo da porodici njegova popularnost nije pala lako, posebno su svi jako zabrinuti kada on mnogo radi i odsutan je od kuće, pa ih brine svaki potez Bobana Rajovića.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

Jedna Bobanova ćerka radi u MUP u Danskoj, druga je završila školovanje u Americi gde se bavila i tenisom, a sin Andrija je posvećen fudbalu.

Pročitajte i – Pukla bruka- Ova pevačica tvrdi da joj je Zorica Brunclik zbog ljubomore uništila karijeru

Međutim, svi sa posebnom pažnjom prate njegovog Andriju s obzirom na to da je sin Bobana Rajovića pljunuti otac kada je fizički izgled u pitanju, a uz to je i veliki je talenat za fudbal.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Rajović (@mladjani_rajovic)

Mladi Rajović je ponikao u omladinskom pogonu Crvene zvezde koji je napustio u julu 2019. godine i oprobao se u još nekoliko klubova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Rajović (@mladjani_rajovic)

Pevač je, inače, jednom ispričao šta se dešavalo kada je njegov sin počeo da se bavi sportom i sve to zbog toga što mu je on otac.

Sin Bobana Rajovića

Boban RajovićATA IMAGES

– Moj Andrija imao je otežavajuću okolnost kada je bavljenje fudbalom u pitanju jer sam mu ja otac. Hteo sam da ga se odreknem medijski zbog toga što su mnogi mislili da karijeru gradi preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice da ga bodrim, da njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Odem da kupim kartu da bih došao na utakmicu, a on počne da me moli da se ne pojavljujem. Hteo sam da ispoštujem njegove odluke i svaki put bih ga poslušao – priča Rajović.

Pročitajte: Svaki početak je težak- Viktor Živojinović menja život iz korena, Brena podržala njegovu odluku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Rajović (@mladjani_rajovic)

Podsetimo, sin Bobana Rajovića ima 20 godina i trenutno živi u Crnoj Gori gde igra za fudbalski klub Iskra Danilovgrad, a Boban ne krije da mladi fudbaler poseduje i muzički talenat, pa je ponos porodice Bobana Rajovića.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSKRIN/YOUTUBE

Još iz kategorije