Donela konačnu odluku: Nakon saznanja da je trudna, Borina Milica rekla kraj

16.05.2024

11:00

By

Jelena i Ivan Mrinković

YouTube/Printskrin

Trudna Milica Veličković progovorila o blagoslovenom stanju

Nakon što je saznala da je u drugom stanju, takmičarka Elite Milica Veličković, koja je od samog starta rijalitija u turbulentnoj vezi sa Borom Terzićem, otvorila je dušu o mnogim temama i priznala kako se oseća.

Trudna Milica Veličković donela odluku koja je sve iznenadila

Na pitanje voditelja kako se sada oseća odgovorila je:

– Osećam se divno, bila sam kod lekara, ali još uvek nisam svesna. Meni je danas bilo neprijatno, pričao mi je o nedeljama, ali ja nisam ništa shvatila. Čula sam otkucaje srca, i bilo mi je jako čudno – rekla je trudna Milica Veličković dok je Terza dodao da želi da žive kod njega.

Trudna Milica Veličković

Milica i TerzaYouTube/Printskrin

– Videćemo. Moja mama je mene rodila jako rano, napravljena sam za vreme bombardovanja. Njima je bilo teško, a moja baba je terala mamu da abortira, to se nije desilo, mama je imala 18 godina, ali eto.Ja sam protiv abortusa uvek, tako da ćemo videti kako će ici dalje – nastavila je Milica i dodala da je rijaliti karijera za nju gotova i da je to više ne zanima.

Pročitajte i – Borina Milica u drugom stanju – Rijaliti takmičari ne kriju koliko žele bebu

Kako prenose domaći mediji, na temu da je trudna Milica Veličković sa Borom Terzić oglasio se i brat nekadašnjeg fudbalera koji je javno iskazao svoje nezadovoljstvo:


Trudna Milica Veličković

– Još smo u šoku. Nije to trebalo tako da se desi, trebali su da nađu neki stan. Dete ko dete može da ostane, ali to je njihova stvar. Neću da sudim da li ona treba da prekine trudnoću, nek se saberu. Neka traže gde će da žive i nek traže sebi neki posao. U kući nema mesta da žive, ja tu živim sa svojom porodicom – rekao je Borin brat Miloš dok je na temu Miličine trudnoće za Pink imala šta da kaže i njena mama:

Pročitajte i –  Ovaj takmičar je sinoć izbačen iz Elite – Zauvek je napustio rijaliti, a onda je opleo po ljubavnom paru

– Još uvek sam malo u šoku. Šta god da se desi ja sam uz nju. Šok je, tu nema šta da se reaguje. 24 godine ima, nije mala. Nisam suzu pustila, ne znam da li sam srećna. U šoku sam, nije mi lako .Najbolje da oni sami odluče gde žive, najbolje bi bilo da sami žive – rekla je Danica, mama trudne Milice.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: YouTube/Printskrin

Još iz kategorije