Aleksandra sa ćerkicom napustila Beograd: Otkriveno šta radi i sa kim je Filip Car

15.05.2024

17:00

By

Odnos Aleksandre i Cara

ATA IMAGES

Car i Aleks

Ljubav Cara i Aleks sada je jača nego ikad

Filip Car i Aleksandra Nikolić pre nešto manje od mesec dana dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Leona, a sada je Aleks sa naslednicom stigla u Crikvenicu gde će živeti svi zajedno kao porodica, te je jasno da je ljubav Cara i Aleks jača nego ikad.

Ljubav Cara i Aleks više nije na ispitu

Iako su imali dosta turbulencija, Aleksandra Nikolić i Filip Car odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu i da otpočnu zajednički život u Hrvatskoj. A budući da je sa njima i Leona, ćerka Filipa Cara, nema sumnje da ljubav Cara i Aleks više nije na testu i da na putu njihove sreće više nema prepreka.

Ljubav Cara i Aleks

ATAImagesATA IMAGES

Podsetimo, Filip Car izveo je svoju i ćerku Aleks Nikolić iz porodilišta, a tom prilikom otkrili su planove za budućnost i porodični život.

Pročitajte i – Filip Car posvetio ćerki pesmu – Car se emotivnim rečima obratio nasledinici, pa pomenuo i Aleks

– Bebac je super, teška je četiri kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vreme je bio na vezi sa mnom i lekarima – rekla je Nikolićeva odmah nakon porođaja.

Pročitajte i – Filip Car otišao i ostavio Aleks i bebu u Beogradu – Ona ne želi više da ćuti

Iako je po dolasku i izlasku iz porodilišta Filip Car sve vreme bio namršeten, ipak je pristao da sa ćerkicom i verenicom pozira pred fotografima. A, da je i više nego srećan zbog rođenja njegove male carice, kako je roditelji već zovu, Filip je pokazao kada su muzičari zasvirali pesmu za njegovu mezimicu Leonu koja je sada centar maminog i tatinog sveta.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije