![Saša Popović otkrio](https://starmagazin.rs/wp-content/uploads/2022/11/fff-Brena-Sasa-Popovic-foto-bv-15-576x576.jpg)
27.07.2024
Isplivali šokantni detalji iz Brenine prošlosti: Saša Popović sve potvrdio
Lepa Brena danas je jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, a kako je svima poznato karijeru je započela kao članica grupe "Slatki greh" koju...
04.04.2024
18:00
Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Jedna od naših najlepših voditeljki Aleksandra Jeftanović važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni.
Mnoge pripadnice lepšeg pola pitaju kako izgleda tako savršeno u 49. godini.
Veliki saveznik u tome je ishrana Aleksandre Jeftanović, pravilna i zdrava kojoj je novinarka godinama verna. U njenom domu jede se isključivo kuvana hrana puna povrća, tu je i voće, tek povremeno sebi i ukućanima voli da ugodi i spremi ili kupi poslasticu.
Ishrana Aleksandre Jeftanović strogo je regulisana. Takođe, voditeljka je vrlo aktivna u teretani, stoga nije čudo što svi hvale njen besprekoran izgled.
Photo: M.K./ATAImages
Njoj je doručak je glavni obrok u toku dana i navodno se sastoji od ovsenih pahuljica, biljnog mleka, bobičastog voća ili, pak, integralnog hleba, avokada i jaja.
To je zdravo i ukusno skuvano ili pripremljeno na maslinovom ulju sa himalajskom solju.
Kada Aleksandra ipak poželi da sebi da oduška, napravi mali iskorak i zanemari pravila, voli da u jutarnjim satima pojede amareti, italijnski kolač od badema i popije šolju crne kafe.
Naime, to čini ujutru dok ukućani još spavaju, te u miru degustira omiljeni kolač i napitak, a ovim podatkom pohvalila se na Instagramu.
Ako vam se dopalo kako sve izgleda i želite da okusite Aleksandrin omiljeni kolač, u produžetku je način pripremanja.
Sastojci koji su vam potrebni:
– jedno jaje
– kašičica ekstrakta badema
– 100 ml agavinog sirupa
– 130 g mlevenih badema (idealno prethodno blanširanih)
– prstohvat soli
Ovo je priprema:
Jaje izmešajte sa sirupom, ekstraktom i solju. Dodajte mlevene bademe i izmešajte ih da se svi sastojci ujednače.
Pokrijte prozirnom folijom i stavite u frižider na trideset minuta. Zatim, rernu uključite na 160 stepeni, a pleh obložite papirom za pečenje.
Ohlađeno testo vadite kašičicom i dlanovima kratko formirajte kuglice. Testo je jako lepljivo, posle svakog drugog-trećeg keksića operite ruke da lakše radite. Dobićete ukupno 24 keksića.
Pecite 25 minuta maksimalno u zagrejanoj rerni. Sa ovom minutažom dobićete keksiće koji će biti skoro potpuno hrskavi, osim u sredini gde će biti mekši.
Ako želite da budu mekši, skratite vreme pečenja za pet minuta. U oba slučaja će keksići tek izvađeni iz rerne biti mekani na dodir. Poslužite uz šoljicu dobre kafe i uživajte.
27.07.2024
Lepa Brena danas je jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, a kako je svima poznato karijeru je započela kao članica grupe "Slatki greh" koju...
26.07.2024
Pre nekoliko meseci kao bomba je odjeknula vest da su pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić odlučili da stave tačku na vi...
26.07.2024
Neda Ukraden i Marinko Rokvić izvesan period nisu razgovarali, budući da mu je pevačica zamerila nešto što je uradio. To se dogodilo pre pevačeve s...
26.07.2024
Nakon vesti koje je saznao iz medija dok je bio na odmoru, da se majka Darka Lazića tajno udala za Dragana Paunovića, popularni pevač je prošao kro...
26.07.2024
Seka Aleksić je jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora i njena privatnost je uvek u fokusu javnosti, a posebno je često na udaru njen ...