Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

19.02.2024

20:15

By

Povrede Frana Pujasa

Povrede Frana Pujasa ostavile pratioce u šoku

Bivši učesnik rijalitija Zadruga Fran Pujas, često upada u nevolje, a izgleda da je to bio slučaj i pre dve noći budući da je objavio fotograifju na kojoj se vidi da je sav u povredama.

Povrede Frana Pujasa ostavile pratioce u šoku, oglasio se na društvenim mrežama

Naime, na fotografiji koju je objavio vidi se da mu je ruka u gipsu, a oko malo otečeno dok ima i ogrebotinu na usni. Rijaliti učesnik priznao je kada se to dogodilo, ali ne i kako:

– Malo jači izlazak – napisao je on.

Povrede Frana Pujasa

On nije objasnio šta mu se dogodilo, ali mnogi spekulišu da je Fran ponovo imao problem s nekim i da je „izvukao deblji kraj“. Ovo njemu nije prvi put da je sav u povredama, a prošle godine, takođe je, objavio fotografiju s masnicom na oku.

Inače, on je nedavno bio uhapšen na granici Srbije i Hrvatske.


Pročitajte: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža- Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

– On je priveden na graničnom prelazu, po povratku u Srbiju. Za sada nije poznat razlog zbog kog su ga pripadnici hrvatske granične policije sprečili da napusti zemlju i lišili ga slobode.

Pročitajte:-  Elena prevarila Frana sa poznatim reperom, ovo su detalji!

Podsećanja radi, on živi na relaciji Beograd Zagreb, a osim učešća u rijalitiju poznat je zbog veze sa Elenom Kitić. Njih dvoje se bili neko vreme u vezi nakon lega se ovaj odnos završio i svako je nastavio svojim putem.

Povrede Frana Pujasa

Fran je bio učesnik pretprošle sezone Zadruge ali nije imao zapaženiju ulogu, a još uvek nije poznato da li će u nekom trenutku ponovo ući u Belu kuću.

Još iz kategorije