Nikad veći haos u Zvezdama Granda: Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

12.02.2024

14:00

By

Svađa Cece i Popovića

Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

U muzičkom takmičenju Zvezde Granda, često dođe do sukoba mišljenja zbog glasanja žirija.

Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića u Zvezdama Granda

Naime, neretko dođe do žestokih sukoba i svađa između njih, a sada se u emisiji zaratili Saša Popović i Svetlana Ceca Ražnatović, a sve je krenulo od zamerke Marije Šerifović na to kako Ceca i Viki Miljković glasaju.

Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

– Ja punih osam godina glasam onako kako mislim, za razliku od mnogih ovde. Ja se ovde ni sa kim ne grlim, ne ljubim, sa svim kolegama sam u dobrim odnosima. Ove glasam kako čujem, tako glasam. Amin – rekla je Marija, na šta se Saša odmah ubacio:

– Ovde ti je klan, to svi znamo, Viki i Ceca – dodao je on, na šta je Ražnatovićka pobesnela, te je ustala sa stolice i počela da urla na kreativnog direktora „Granda“.

– Ovo stvarno nema smisla, majke mi. To je jako ružno što si sad rekao. To je jako ružno što si sad rekao. Na šta to liči? – besnela je Ceca.


– Udari mu šamar – ubacila se Viki.

Saša je potom otkrio šta Marija radi u pauzama.

Ti prva dođeš kod mene za sto kada je pauza i pričaš o klanovima i kažeš da nema smisla kako glasaju Ceca i Viki – rekao je Popović, na šta je Marija rekla:

– Ti sad lažeš! Ali činjenica je da sve vreme glasaju jedna za drugu.

Ražnatovićka je nastavila da urla na Popovića, te je istakla da i ona, kao i svi, ima pravo da glasa kako ona želi, bez da je iko od kolega proziva zbog njenih glasova.

Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

– Ja uopšte ovde ne komentarišem druge klanove. Niti me interesuju. Kao što Marija kaže, glasa za koga ona hoće, to je njeno apsolutno pravo. I moje apsolutno pravo da ja glasam za koga hoću. Ne vidim da sam za ove tri godine nekog kandidata uvredila, rekla ružnu reč ili saplela preko glasova.

Pročitajte: Ceca i Anastasija zasenile sve na premijeri filma Nedelja- Na stajling pukle više od 10.000 evra

– To je moje pravo kome ću dati glas. I niko nema pravo da me zbog toga proziva na ružan način. Stojim svojim imenom i prezimenom u ovom formatu ovde i pokazujem se kako ja želim da se pokažem. Od sada mogu svima da dajem glasove, jer ja tako čujem i to je moje pravo – govorila je.

Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

– Sale kralju, hvala Bogu da si izazvao reakciju Svetlaninu da viče, da se dere, da napada. To, Ceco. Tri godine ja čekam to – rekao je Popović

Još iz kategorije