Svi ih mešaju: Ova dama je rođena sestra Dragane Mirković, sličnost je neverovatna

27.01.2024

18:00

By

Bolest Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Sestra Dragane Mirković je prelepa

Malo ko je znao da popularna pevačica Dragana Mirković ima rođenu sestru. Ona se ne pojavljue često u javnosti, a sada je isplivala jedna fotografija na koju niko nije ostao ravnodušan.

Sestra  Dragane Mirković podseća na pevačicu

Budući da se u javnosti ne eksponira već za razliku od pevačice živi mirno i povučeno, kao i to da su u javnosti retke njihove zajedničke fotografije, mnogi doskora nisu ni znali da pevačica ima sestru koja neodoljivo na nju podseća.

Rođena sestra Dragane Mirković

Ipak fotografije su osvanule na društvenim mrežama i uverile nas u to da je Dušica izuzetno lepa žena, a neki su pomislili čak i da su bliznakinje.

Iako su udaljene stotinama kilometara, Dragana i Dušica velika su podrška jedna drugoj, a sestra Dragane Mirković je pevačici praktično desna ruka i na televiziji poznatog para u Srbiji obavlja sve važne poslove kada oni to nisu u mogućnosti.


Rođena sestra Dragane Mirković

Jednom prilikom je rođena sestra Dragane Mirković otkrila je detalje iz njihovog detinjstva, rekavši da je pevačica bila odličan đak, da je stekla Vukovu diplomu, te da se isticala po učenju i po talentu.

Pročitajte: Operacije ne brišu godine one te uništavaju- Dragana Mirković se upropastila korekcijama FOTO

Podsećanja radi, Dragana će u februaru održati dva koncerta u Areni.

Pošto mnogi očekuju od nje seriju koncerata, Dragana se oglasila rekavši da treće Arene neće biti.

– Dragi moji, moram da se oglasim i da vam se zahvalim što ste me učinili najsrećnijom ženom i u tako brzom roku kupili karte za naše druženje. Zbog svih vas, kao i zbog onih koji nisu uspeli da dođu do ulaznica, odlučila sam da prekršim svoju odluku o jednoj Areni i zakažem naše drugo druženje.

Dvorac Dragane Mirković

Antonio Ahel/ATAImages

– Moram da vam se izvinim i da unapred kažem da trećeg koncerta neće biti, jer ja nisam u stanju da držim više od dva koncerta a da ne budem iscrpljena, a želim da svima pružim maksimum. Hvala vam što me razumete

Još iz kategorije