I posle dva porođaja izgleda vau: Jelisaveta Orašanin grmi u kupaćem, a ova dijeta je tajna njenog savršenog izgleda FOTO

22.01.2024

14:00

By

Drama Jelisavete Orašanin

Ata images

Jelisaveta Orašanin

Dijeta Jelisavete Orašanin nije uopšte komplikovana

Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najzgodnijih glumica. Uprkos tome što se dva puta porađala ona je liniju vrlo brzo dovela do savršensta zbog čega se svi pitaju koja je to tako uspešna dijeta Jelisavete Orašanin na kojoj je stalno.

Dijeta Jelisavete Orašanin i saveti će vam pomoći da budete fit kao i ona

Glumica je i sama jednom prilikom otkrila tajnu svog savršenog izgleda pa su tako svi saznali a mnogi i počeli da praktikuju dijetu Jelisavete Orašanin.

– Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine – ispričala je Jelisaveta jednom prilikom.

Dijeta Jelisavete Orašanin

Poznato je da glumica redovno vežba a kako je i sama izjavila u tome joj mnogo pomažu i deca.

– Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu – pomalo iz šale, pomalo ozbiljno – rekla je glumica.


Ipak ono što glumicu održava u oličnoj formi je i vežbanje u teretani za koje uvek nađe vremena ma koliko da ima obaveza.

Dijeta Jelisavete Orašanin

– Kažu mi ljudi: „Lako je tebi, ne moraš da treniraš, ti si ceo život takva“, a ovo sam zapravo ja tokom celog života – napisala je supruga košarkaša Miloša Teodosića jednom prilikom kada je postavila fotografije iz teretane na kojima je umorna i znojava i koje tačno pokazuju koliko truda ulaže u svoj izgled.

A ukoliko se odlučite da budete baš kao Jelisaveta zgodni, vitki, a pre svega zdravi, sledite njene savete kako u tome da uspete. U svakom slučaju nije teško kombinovati način ishrane koji joj je nutricionista preporučio, a što se tiče teretane, ni to nije teško kada čovek stekne rutinu i uđe u svakodnevnu formu. Ili možda ne svakodnevno, ali odredite vreme za sebe i posvestite se vežbanju, prijaće vam.

Još iz kategorije