Lepi Mića krije tajnu o pokojnoj Jeleni Marjanović: Godinama je ćutao

02.12.2023

18:00

By

Lepi Mića završio u policiji

Bojan Vuković

Tajna Lepog Miće o Jeleni Marjanović isplivala na videlo

Zoran Marjanović pušten je iz zatvora i sada se brani sa slobode, a najavljeno venčanje sa devojkom Zoricom ipak se neće desiti jer je ona rekla da ne želi da se udaje.

Kako otkriva naš izvor, malo je poznato da Lepi Mića i dalje ima veliki strah od Zorana jer je jedno vreme nastupao sa tragično preminulom Jelenom Marjanović, pa je pevač molio gazdu lokala da nađe drugu pevačicu zbog straha od njenog muža.

Tajna Lepog Miće izazvala lavinu komentara

Tajna Lepog Miće

FacebookPrintskrin/Facebook

– Lepi Mića je nastupao sa Jelenom i Zoran je uvek dolazio sa njom, bio na nastupu i čekao da je vrati kući. Uvek je bio ozbiljan i ne mnogo komunikativan. Jelena nije nikad prilazila gostima, dok je Mića pevao od stola do stola. Bila je nekako stegnuta, to se nama nije dopalo jer uvek je bio bakšiš veći kada je pevačica opuštena i sarađuje. Mića se plašio Zorana, uvek je govorio da je čudan tip, čak je jednom rekao gazdi lokala da nađe novu pevačicu jer Zoran koči Jelenu- priča nam muzičar i dodaje:

Pročitajte: Preboleo Jelenu- Nakon izlaska iz zatvora ženi se Zoran Marjanović, isplivali detalji svadbe

 

Tajna Lepog Miće


– Kada se desila tragedija bili smo u šoku! Ali, niko nije posumnjao na Zorana. Sećam se da kada je bila presuda Marjanoviću, tek tada sam se čuo sa Mićom, nisam pre toga. On je u nekom momentu bio sa Zoranom u rijalitiju, i kad smo se čuli kaže da je zbunjen, da je imao priliku u rijalitiju da sa njim razgovara i da mu nije odao utisak ubice. Bio je zbunjen, rekao mi je da ne zna šta da mi kaže osim da mu je najžalije deteta, Jelenine i Zoranove ćerke- završava naš izvor.

Još iz kategorije