Dušica Jakovljević nakon otkaza u suzama: Niko nema pravo da mojoj deci oduzme krov nad glavom

27.11.2023

11:00

By

Suze Dušice Jakovljević

Suze Dušice Jakovljević potresle region

Voditeljka Dušica Jakovljević je nakon deset godina napustila televiziju Pink. Iako se mnogo nagađalo o razlogu njenog otkaza.

Ona će sada da bude lice na televiziji Hype, a o otkazu na ružičastoj televiziji je progovorila prvi put i otkrila detalje o rastanku i odnosu sa čelnim ljudima Pinka.

Suze Dušice Jakovljević

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Jakovljevićeva je u jednoj emisiji njene sadašnje medijske kuće načela intrigantnu temu.

Dušica je govoreći o ponašanju čelnih ljudi u kući u kojoj je do skoro radila, pokazala koliko joj je teško zbog neshvatanja njenih potreba i njenog ličnog života.

Kao što smo već pisali, ona je istakla da je želela da bar popije kafu sa tim ljudima sa kojima je sarađivala prethodnih deset godina, ali da odgovor nije bio baš prijatan. To joj je jako zasmetalo i zabolelo, pa nije mogla da sakrije emocije.


-Niko nema pravo da mene onemogući da radim posao koji radim dvadeset pet godina, koji radim vrlo pošteno, predano, lojalno i niko nema pravo da oduzme tvom detetu, mom detetu hleb ili krov nad glavom – kroz suze je rekla Dušica Jakovljević za Hype televiziju.

Pročitajte: Dušica Jakovljević se snimala za Instagram, pa šokirala pratioce- Mole se da je ovo fotošop

Suze Dušice Jakovljević

Podsećanja radi,  „Veliki brat“ je bio prvi rijaliti šou program koji se prikazivao na našim prostorima, a sada već bivša voditeljka „Zadruge 7 Elita“, Dušica Jakovljević takođe je bila deo ovog projekta.

Nedavno je ovu veliku tajnu, a to je da je iza muškog glasa robota krila upravo ona.

– Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena – ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević.

SLIKE: Printscreen, Ata images

Još iz kategorije