Sanja Kužet smršala čak 18 kilograma: Otkrila i koji napitak joj je pomogao da vrati vitku liniju nakon porođaja

27.08.2023

18:00

By

Prošlost Sanje Kužet

ATA IMAGES

Sanja Kužet

Sanja Kužet otkrila savršen recept za mršavljenje

Malo ko zna za podatak da je čak i prelepa voditeljka Sanja Kužet imala problem sa viškom kilograma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Voditeljka šoua „Zvezde Granda“ uspela je da posle dva porođaja održi liniju, a za sve je zaslužna zdrava ishrana i fizička aktivnost. Višak kilograma uspela je da skine za samo šest meseci uspela da savlada.

Sanja je svojim pratiocima otkrila da je njen tajni recept za vitku liniju doručak – kaša sa borovnicama.

Sanja Kužet


– Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno – istakla je Sanja svojevremeno, pa otkrila u čemu je ključ topljenja kilograma:

– Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled – napisala je voditeljka na Instagramu.

Umesto industrijskih slatkiša, zgodna voditeljka jede voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti koja je deo njene svakodnevnice već godinama.

– Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi – napisala jedna od najlepših srpskih voditeljki.

Još iz kategorije