Razvela se i našla dečka: Ovo je novi izabranik Ivane Jordan FOTO

21.05.2023

20:15

By

Ivana Jordan

ATA IMAGES

Zaljubljena Ivana Jordan 

Pevačica Ivana Jordan razvela se pre tri godine od Dušana Antonijevića sa kojim ima sina Vuka. Ona je odlučila da više ne krije dečka i sa pratiocima na društvenim mrežama deli fotografije na kojima se vidi da uživa u ljubavi.

Zaljubljena Ivana Jordan, ne odvaja se od dečka

Ivana Jordan nakon razvoda ponovo uživa u ljubavi. Pevačica na svom Instagram profilu objavljuje zajedničke fotografije sa novim izabranikom i može se primetiti da blista. Da li je to pevačicina nova srodna duša?

Pročitajte: Ljubav nije da se krije – Ovaj moćni muškarac je novi dečko Nede Ukraden FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

Da su i Ivanini pratioci oduševljeni izabranikom lepe plavuše svedoče i komentari divljenja uz fotografije koje objavljuje. Mnogi smatraju da su njih dvoje lep par. Sudeći prema zajedničkim fotografijama, Ivana je u vezi još od kraja prošle godine. O razvodu od Antonijevića, Ivana ne govori mnogo, ali zato priča o svom sinu Vuku, kao i o tome kakva je ona kao roditelj.

Pročitajte: Brzo prebolela Nina – Teodora Džehverović ima novog dečka, ova fotografija je otkrila sve FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)


– Ostvarena sam kao roditelj i presrećna sam sa mojim Vukom. Plašim se vremena u kome odrasta, burno je i prebrzo. Mlađe generacije su dosta agresivne nepotrebno. To je verovatno neka njihova borba, ali pogrešna baš. Ja vaspitavam moje dete da bude kulturno, fino i pristojno. Oduševim se kada sretnem kulturnu i vaspitanu decu. To je duh vremena, svi hoće brzinski da nešto stvore – rekla je Ivana i dodala:

Pročitajte: Zlati će ovo slomiti srce! Bivši muž Peja hitno operisan – Rezovi su na grudima, na obe noge

Zaljubljena Ivana Jordan

– Umem da budem stroga, ali nisam suštinski. Možda sam čak i suviše popustljiva jer sam takva po prirodi. Vuk i ja smo zaista srodne duše, prepoznajem kod njega mnoge svoje osobine. Ali naravno, ume i on da poleti pa budem malo stroga. U svemu mora da bude balans. Mislim da je on jako dobro shvatio da su društvene mreže nešto što je zabava i trenutak. U tom smislu nije povodljiv. Ne treba ni zabranjivati deci mnogo jer će oni u inat to da rade. Najbolji način vaspitavanja dece je da ih vaspitamo da oni sami sebe umeju da vaspitaju. On sutra kad bude sam na ulici mora sam da donese odluku da li je nešto dobro, nema mame ili tate da mu kaže – rekla je svojevremeno Jordanova.

Pročitajte: Razvela se, a sin ostao kod oca – Aleksandra Prijović grca u suzama, ovo joj je slomilo srce

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

IZVOR: Paparazzo

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije