Imala je strašne bolove: Lepa Brena primljena u bolnicu, stanje je alarmantno FOTO

24.02.2023

14:15

By

pregled lepe brene

Zdravstveni pregled Lepe Brene obavljen je danas na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Nju je ispred bolnice dovezao šofer, a kada je ugledala novinare pevačica je smogla snage i sa osmehom je sve pozdravila.

Zdravstveni pregled Lepe Brene zabrinuo je sve

Kako saznajemo pevačica je imala problem sa nogom, te se zbog nesnosnih bolova javila lekaru koji je tada po hitnom postupku zakazao pregled Lepe Brene. Od nemilog događaja ona se još uvek oporavlja, pa redovno odlazi i na kontrole što je i danas bio slučaj.

Pročitajte: Bolest Lepe Brene postala vidljiva na fotografijama – Porodica zabrinuta, lek ne postoji..

pregled lepe brene

– Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lekovima. Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lepo i zdravo osećam – rekla je nedavno Brena u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a onda otkrila šta svakog dana nosi u tašni:

Pročitajte: Najgori košmar se ostvario – Brena u suzama zbog sina, Boba nemoćan da bilo šta promeni FOTO

pregled lepe brene

– Ceo život nosim rezervne čarape, telefon, neseser. Ovde ima svašta, nosim parfem, kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu i nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, a to su vitamini. Koristim ih kada imam koncert ili imam neki naporan dan. Redovno pijem sve te vitamine jer mi omogućavaju da budem zdrava, ali imam i lek koji mi pomaže kada se prejedem. Nosim još i homeopatske kapi, kada sam jako nervozna ili se iznerviram prsnem ih ispod jezika – priznala je ona.


Pročitajte: Isplivao dokaz – Evo šta Lepa Brena zaista misli o Bobinoj bivšoj ženi (foto)

pregled lepe brene

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije