Poslednja misija “Zadruga – Narod pita”, donela je mnogo uzbuđenja, ali i svađa koje su se već razbuktale, iako novi rijaliti, “Zadruga 2”, počinje tek 6. septembra.

Zorica Marković i Lepi Mića novi su učesnici ovog šou programa, ali i večerašnji gošći kod Ognjena Nestorovića, a u emisiju se uključila i Miljana Kulić koja je odmah udarila na svog budućeg cimera Mirka Gavrića.

“On je verovatno držao tati sveću, jer je pe*erčina. Ali je pogrešio, nisi bila ti u pitanju, već Zoran. Od tate je naučio zanat. Sigurno je tata morao da ga nauči kako se to radi i da bi imao klijente. Mirko tatin nemirko”, rekla je Miljana.

“Miljana, ljubavi moja naveća na svetu. Veliki pozdrav za kraljicu Miksi”, odgovorio joj je Mirko.

Mići ništa nije bilo jasno, te je pitao Gavrića kakvo je zaista njegovo mišljenje o svima njima jer je poprilično kontradiktoran.

“Ti blatiš sve po danu, a noći se bratiš, ispadaš stvarno džukela. Ispadaš smešan, predstavljaš se kao divan i krasan, a što nisi prozvao Anđela, Žutog, nego nas troje. Kao mali si gledao u tatin penis, to je jako ružno”, urlao je Mića, kom su u jednom trenutku morali čak i da utišaju bubicu.

Zatim se ponovo razbuktala svađa između Mirka i Zorice, koji su nekada bili prijatelji, ali sada su u ratu.

“Sad mi piše komšija da je je*ao njegovu mamu i da je Mirko isti on, Mile Jovanović, samo je imao kosu”, rekla je Zorica.

“S obzirom na to da je Zorica Marković pomenula moju majku, ja moram da kažem – gospođa Marković je izgubila nevinost sa 14 godina, treba da potraži svog sina Dejana kog je ostavila kada ga je rodila, moja majka je velika dama i ne treba da je zanima ko nju je*e ili ne je*e. Zorka, moja majka vodi ljubav, ona nije džukela kao ti, moraš prvo da naučiš da razgovaraš, ali imaš četiri razreda osnovne škole i to je razumljivo”,  istakao je Gavrić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Zorica sve uznemirila svojom pričom: Roditelji me nisu hteli! Ni danas ne znam datum svog rođenja!


StarStar, Instagram