Zorica Marković razgovarala je Markom Đedovićem. Zorica je ironično počela da priča kako joj je karijera propala.

NOVI SVET OTKRIVA! “TRUDNA SAM SA MARKOM, ULAZIM U ZADRUGU DA LUNI OTVORIM OČI!” VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA: “NIKO NE ZNA ISTINU O JK!” LEKARI NE ZNAJU ŠTA JE MILICI, PETAR OČAJAN! BIKOVIĆ IZDAO VUKA KOSTIĆA! MRKA U OPASNOSTI, ANA VAN SEBE! ALEKSANDRA SVE OPROSTILA BRENI!

Filip Đukić tajno izveden iz Zadruge pa doživeo SAOBRAĆAJKU! Povreda vrata, MODRO oko, BOLOVI u glavi – HITNO odveden u BOLNICU! (VIDEO)

Dejan Milićević više nema šta da OBUČE! Nakon operacije drastično smršao a pre toga “bacio” 10.000 evra!

Zorica Marković otvorila dušu!

– Ovo na tv-u ne izgleda tako. Pa ti, Zorice, nisi normalna. Ti si dvaput bila ovde. Ti ženska glavo znaš kako je ovde – rekao je Đedović Zorici.

– Meni je ovde super! Ja sam propala pevačica, moram da zaradim za ‘leba. Ništa nisam bolja od ovih budala. Nemam od čega da živim. Ne zove me niko da pevam – rekla je Zorica Marković.

– Boga mi, Zoko ja bih te slušao. Možeš kod sebe da pevaš – uveravao ju je Đedović.

Da li Zorica Marković sve ovo priča zato što je i sama svesna da niko ne želi da je angažuje zbog brojnih ispada na televiziji, ili pak, u njenom stilu, želi da proveri mišljenje ostalih zadrugara, ne znamo, al9i znamo da pevačici i te kako zna da zasmeta kada joj neko spomene “propalu” karijeru…


StarYoutube Printscreen